Code copied to clipboard.
Cūkgaļas bekons

Cūkgaļas bekons

Lai gan tas ir nedaudz treknāks ēdiens, tas vienmēr saņem lielu atzinību no liesākiem ēdājiem. Uz uguns vai grila uz oglēm cepts bekons ir mazāk taukains (daļa tauku notecina), ļoti sulīgs (protams, ja nav pārcepts) un smaržīgs.


Sastāvdaļas:

  • Cūkgaļas bekons
  • Mīļākās garšvielas cūkgaļai (parasti paprika, ķiploki, koriandrs, pipari, oregano), bet, ja vēlaties izvēlēties gatavus garšvielu maisījumus, iesakām TRAEGER Pork & Poultry
  • Sāls un pipari

Ēdienu gatavošana:

  • Cūkgaļas bekonu sagriež 1-2 cm biezos gabaliņos.
  • Izņem no garšvielām un ļauj marinēties vismaz dažas stundas. Rakstāmgalds būtu ideāls. 
  • Sānu gabalus var pārsiet uz pusēm un uzlikt uz iesma: būs ērti cept, un šāds bārbekjū izskatīsies daudz oriģinālāks..
  • Cep uzmanīgi - tauki, kas pilēja uz ogļu sāniem, izraisīs liesmas. Šajā gadījumā īsi velciet no vienas puses uz otru. Cep no abām pusēm līdz skaisti brūnas.

Kiaulienos sonine receptas

Padomi:

  • Izmēģiniet arī citas iecienītākās garšvielas. Katrs no tiem piešķirs raksturīgu, īpašu aromātu. Tomēr rūpīgi izvēlieties tās garšvielas un marinādes, kas satur cukuru vai saldumu (piemēram, medu).. Atsiminkite, kad tai, kas saldu - itin greitai karamelizuojasi ir gali pradėti degti. Tokiu atveju kepkite atidžiai.
  • Jūs varat cept bekonu vispirms netiešā siltumā zemā temperatūrā (līdz 130 grādiem). Tādā veidā jūs būsiet pārliecināts, ka tas ir pilnībā izcepts. Cepšanas beigās atliek tikai to apgrauzdēt, lai varētu izbaudīt tās kraukšķīgo, grauzdēto virsmu.
  • Ja izvēlaties bekonu nedaudz apcept uz netieša karstuma, izmantojiet šo laiku, lai to kūpinātu. Piemēram, izvēlieties vidēja spilgtuma mikroshēmas. plūme, olīvkoks, ābele. Tie piešķirs papildu, unikālu garšu un piešķirs bekonam jauku dzeltenīgu krāsu. Tas garšos daudz labāk!

cobb sonine grilis

  • Tie, kas vēlas vēl īpašāku izskatu pašās gatavošanas beigās, var ieziest speķi ar, piemēram, savu iecienīto glazūru vai bārbekjū mērci. Amerikāņu zīmolu glazūras TRAEGER Que, Sugar Lips, Texas Spicy, Sweet and Heat.