Jūsu grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Tapkite grilio meistru be vargo! 5 grilinimo gudrybės, kurias turite žinoti

Kļūsti par bārbekjū meistaru bez grūtībām! 5 SHRACKING Triki, kas jums jāzina

Kaut arī satveršana, šķiet, ir grūts process, ikvienu faktiski var cept uz grila - jums vienkārši jāzina dažas vienkāršas lietas un pienācīgi jāsagatavojas, un tad viss ir atkarīgs no jūsu vēlmēm un fantāzijām, to, ko vēlaties izdarīt.

Sildošie laika apstākļi aicina jūs uz ārpusi un paceļ garastāvokli biežām sapulcēm ar ģimeni un draugiem, tāpēc jūs vēlaties pārsteigt viesus ar gardiem grila ēdieniem katrā ballītē.

Atkarībā no tā, kāds grils jums ir - gāze, granulas, ogleklis vai tas ir elektrisks - Jums jāizlasa instrukcijas par to, kā to uzturēt - tikai sakopts, glīts ar grilu piesaistīts ēdiens būs lieliska garša, un tai nebūs pēcgarša no iepriekš ceptiem ēdieniem vai spietiem. Tāpēc ir tuvumā instrukcija, un, ja informācija joprojām trūkst - Sazinieties ar Griliai.lt komandu Un mēs jums pateiksim visu, kas jums jāzina un jādara, lai grils jums kalpotu pēc iespējas ilgāk.

Kas jums nepieciešams, kad grilē?

Katram bārbekjū meistaram jābūt vairākiem instrumentiem, lai parādītu savu meistarību. Protams, viss ir atkarīgs no tā, ko jūs uzliekat uz bārbekjū, bet galvenie nepieciešamie rīki, kas jums visbiežāk ir:

1. Sagatavojiet bārbekjū ēdiena gatavošanai

Pirmoreiz izmantojot grilu, mēs iesakām izsmidzināt aukstās grilas ar eļļu augstas temperatūras ražošanai. Pēc tam pagatavojiet vidēju siltumu un 15 minūtes karsējiet grilu ar eļļu, līdz eļļa deg vai sāk smēķēt. Un viss - režģis ir gatavs.

Traeger Ranger - lieliska izvēles izvēle

Ja režģis ir pārklāts ar porcelāna emalju, šāda sagatavošana nav nepieciešama. Vienmēr pārskatiet ražotāja instrukcijas - tie ietaupīs laiku un precīzi pastāstīs, kas jums jādara, lai sāktu cepšanu.

2. Neaizmirstiet drošību

Lai arī satveršana ir prieks, tas ir arī risks, tāpēc tuvumā noteikti atrodas ugunsdzēšamais aparāts, neuzglabājiet nekādus uzliesmojošus priekšmetus blakus grilam un turiet gāzes cilindru gāzes grilā. Tauku savākšanas kuģi Ja tie ir piepildīti, ir jāiztukšo, lai izvairītos no tauku aizdegšanās riska.

3. Sagatavojiet ēdienu saķei

Kad bārbekjū ir pagatavots, ir pienācis laiks pagatavot un ceļot ēdienu. Daudz labāk ir pagatavot ēdienu pirms cepšanas, nekā to darīt vārīšanas laikā. Sagrieziet dārzeņus vēlamajās šķēlēs, formā Plaukstas plācenīši ar formēšanas rīkiem, rullējiet vistu no iekšpuses ar šļirces palīdzību; Dziļi, augsti griezti trauki ir lieliski piemēroti, lai nogādātu ēdienu no virtuves uz grilu, bet jūs to patiešām varat izmantot un palete.

Napoleona gaļas šļirces marināde

Protams, paņemiet tīru šķīvi gatava ēdiena pagatavošanai un šim nolūkam tīru knaibles pārtikai. Svarīgi - neņemiet sagatavoto ēdienu ar tiem pašiem instrumentiem, kurus izmantojāt neapstrādātai gaļai. Alternatīvi, izskalojiet tos pēc neapstrādātas gaļas plandīšanās.

Neaizmirstiet citus aksesuārus, kas jums varētu būt nepieciešami, lai būtu ērti - gaļas termometrs, lāpstiņas utc Ir papīra dvieļi, lai novērstu jucekli. Vienkārši turiet tos prom no uguns - pretējā gadījumā jums būs uguns šovs. Ja jūsu grils ar ar sānu krāsni, Ja ņemsit pannas vai podus, jums ir audums vai cimds, kas palīdzēs jums nededzināt rokas.

4. Gatavojiet grilu

Kā mēs jau minējām iepriekš, uzmanīgi ievērojiet ražotāja norādījumus, lai bez jebkādām problēmām sildītu bārbekjū. Rokasgrāmata noteikti norādīs, cik ilgi un līdz temperatūrai uzkarsē grilu. Un, ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar Grilli.lt komanda Un mēs jums palīdzēsim.

Visilgāk apsildāmā ir Oglekļa režģi, un nedaudz īsāks - Gāze, granulas un elektrisks.

Oglekļa griliem var aizņemt 20-30 minūtes, lai sagatavotu viņus cepšanai (acīmredzot mēs nerunājam Cobb Travel Grill - tā sildīšanas laiks svārstās no 7 līdz 15 minūtēm). Ja oglekļa grils Jūs pirmo reizi neveidojat, pirms izveidošanas notīriet tā vārstus no pelniem. Vēl viena svarīga lieta, kas jums jādara, ir pilnībā atvērt visus gaisa vārstus, lai ogles iegūtu skābekli un labi sadedzinātu. Visērtāk, lai iestatītu oglekļa grilu ogļu iekaisuma un, ja nepieciešams, tvertnes. Akmeņogles Mēs iesakām izmantot augstas kvalitātes un īpaši ēdiena gatavošanai - vēlams, ja tā ir ogļu restorāna klase. Nelietojiet arī pakaišu šķidrumu - ar to jūs varat tikai pasliktināt ēdiena garšu un smaržu.

 

Gāzes grils Sildiet to apmēram 10-15 minūtes, tāpēc jums īsti nevajadzēs ilgi gaidīt, kamēr bārbekjū būs gatavs cepšanai. Turiet grila vāku atvērtu, līdz tas ir sildīts. Gāzes cilindra vārsts ir jāatver un pēc tam jāieslēdz viens no grila degļiem. Ieslēdzot vienu, jūs varat savienot otru nepieciešamo.

Granulu grilācijas Viņi ir arī gatavi cept apmēram 10-15 minūtēs. Viņiem nav jābūt īpaši sagatavotiem - pievienojiet ogles, iestatiet vēlamo temperatūru un ieslēdziet sadegšanu. Viss, jūs varat gaidīt, kamēr grils uzkarsēs un ceps.

Elektriskās grilācijas Sildiet to līdzīgi kā granulai. Mēs iesakām izvietot iekšpusi zem grila - tas daudz atvieglos tīrīšanu.

5. Neaizmirstiet bārbekjū kopšanu

Vienmēr sekojiet smērvielas burciņa piepildīšanai un labi notīriet karsts Grils pēc katras cepšanas. BBQ sezonas laikā ievērojiet gāzes cilindru, ja jūs to izmantojat, un noteikti iegādājieties aizkaru, lai aizsargātu jūsu bārbekjū, līdz jūs to izmantojat!

Šī ir pamatinformācija, kas, bez šaubām, ļaus jums pareizi sagatavoties ēdiena gatavošanas sezonai! Ja jūs meklējat vairāk padomu un bārbekjū entuziastu, kuri vienlaikus ir slimi (grili un unikālus ēdienus), jums ir vairākas izvēles iespējas:

Iepriekšējais raksts
Nākamais raksts
Atgriezties pie Jaunums

Atstājiet komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pirms komentāru publicēšanas tie ir jāapstiprina.