Padoms

Kaip pasirinkti dujų tipą ir balioną griliui?

Kā izvēlēties gāzes veidu un cilindru grilam?

Gāzes grili joprojām atrod ceļu uz popularitāti Lietuvā, savukārt pasaulē tās veido visu pārdoto bārbekjū lielāko daļu. Mums joprojām ir daudz viedokļu, bet ne fakti, kas balstīti uz to, kāpēc gāzes grilā sagatavots ēdiens, kas sagatavots ēdieniem, kas sagatavoti ogļveida...

Lasiet tagad
Kaip išsirinkti anglinį grilį?

Kā izvēlēties oglekļa grilu?

Tie, kas vēlas iegādāties oglekļa grilu, var izvēlēties pat no dažiem oglekļa griliem: keramikas kamado, metāla kamado, oglekļa grilu (tējkanna) un ceļot Cobb Grill. Tātad rodas jautājums par to, kad kura tipu ir labāk izvēlēties, kādi ir to ieguvumi un...

Lasiet tagad
Kada verta rinktis elektrinį grilį?

Kad izvēlēties elektrisko grilu?

Katram bārbekjū ir savas priekšrocības, šoreiz mēs diskutēsim, kad ir vērts izvēlēties elektriskos grilus. Elektriskie grili derēs tiem, kuriem patīk tīra cepšana. Jums nevajadzēs uztraukties par oglēm vai pelniem ar pelnu iztukšošanu. Elektriskie grili ir noderīgi tiem, kas vēlas gardas...

Lasiet tagad
Kaip išsirinkti grilio šepetį?

Kā izvēlēties grila suku?

Grila suku izvēle nav maza. Tie arī atšķiras pēc to garuma, materiāliem, rokturiem un vairāk par cenu. Tātad, kā jūs izvēlaties, vai varat iegādāties šo bārbekjū aksesuāru gan 3, gan 30 EUR?
Lasiet tagad
Kaip prižiūrėti grilius?

Kā rūpēties par grilu?

Nepieciešama pareiza aprūpe, lai grils ilgāk un saglabātu skaistāku izskatu. Katram grila veidam nepieciešama atšķirīga aprūpe. Tātad, daudziem rodas jautājums, kā pareizi rūpēties par savu grilu?   Karbības grila kopšana: Kamēr vēl karsti grilē, berzējiet cepamo grilu Suka; Pēc cepšanas atdzesējot...

Lasiet tagad
Naudingi ir praktiški patarimai Joninėms

Noderīgi un praktiski padomi Jāņiem

Jā, nav atdalāms no draugu grupas, jautru laiku dabā un, protams, garšīgu ēdienu. Un tas parasti tiek pagatavots virs ugunskura vai grila. Tāpēc mums ir praktiski padomi par to, kā un ko darīt dabā, lai vakaru padarītu ārkārtīgi garšīgu, un lielie un mazie paaugstinājumi joprojām ir apmierināti.
Lasiet tagad
Renkamės kelioninį grilį. 2 dalis

Mēs izvēlamies ceļojuma bārbekjū. 2 daļa

turpinājums. Lasīt 1 daļu šeit Cik ļoti jums ir pacietība gaidīt, kamēr grils atdziest? Lai arī šķiet, ka nav tik svarīgi iegādāties bārbekjū, spēja cept un iet tālāk ļauj jums būt sava laika saimniekiem. Gaiss atdziest, vējš sāka celties, un...

Lasiet tagad
Renkamės kelioninį grilį. 1 dalis

Mēs izvēlamies ceļojuma bārbekjū. 1. daļa

Daudziem ir grūti izspiest savu brīvo laiku bez gardas ēdiena, kas pagatavots uz grila. Tas ir gan patīkams, jautrs process, gan garšīgi ēdieni ģimenei un draugiem. Un, satverot, sagādā tik daudz prieka, jūs vēlaties to darīt dabā. Kamada braucieniem -...

Lasiet tagad
Brandintas jautienos antrekoto steikas su daržovėmis

Nogatavināts liellopa paneļa steiks ar dārzeņiem

  Steiks ir pilnīga bārbekjū klasika. Liellopu gaļas steiks ir lieliska iespēja pārsteigt savus viesus ar negaidītu, bet nobriedušu, klasisku garšu. Šis ir pietiekami vienkāršs ēdiens, un ar šo recepti jūs arī izveidosit garšīgu rotājumu, izmantojot gāzes grils. Sastāvdaļas (4...

Lasiet tagad
Kiaulienos šašlykai su ruduoju cukrumi ir burbonu

Cūkgaļas Šašliks ar brūno cukuru un burbonu

Šī ir nedaudz eksotiskāka vasaras ēdienu karaļa - Šašlika versija. Tomēr jūs to patiešām viegli pagatavosit un pārsteigsit uzņēmumu ar negaidītu garšu. Jūs varat pagatavot šo ēdienu gāzemE vai jebkurā citā grilā. To var izdarīt arī cepeškrāsnī. Bet paturiet prātā, ka...

Lasiet tagad