Filtri
Gamintojai
- ABAS
- Augoust
- Brod & Taylor
- BROIL KING
- Chefs Soul
- COBB
- Feelspot
- FEU DU JARDIN
- Kamado Joe
- Kiti
- Knister
- Kyocera
- Louisiana Grills
- MARSHALL
- Masterbuilt
- MEATER
- NAPOLEON
- OLEIO
- Peetz Räucherofen
- PETROMAX
- PIT BOSS
- PROFLAME
- SANTOS
- Satake
- Smokey Olive Wood
- STEVEN RAICHLEN
- STYLE DE VIE
- Teakhaus
- THUROS
- TRAEGER
- Veito
- Vokyr
- WEBER
- Wismer
- YAXELL
- ZYLE
Grilių ir rūkyklų įkūrimas
Grilių priežiūra
Grilių tipai
- Angliniai griliai
- Atviri griliai
- Dujiniai griliai
- Elektriniai griliai
- Granuliniai griliai
- Kamado griliai
- Lauko kepsninės židiniai
- Rūkyklos
- Turistiniai griliai
Maisto gaminimas ir kepimas
- Arbatiniai ir termosai
- Indai
- Indai iš ketaus
- Kepimas ant grotelių
- Marinavimas ir glazūravimas
- Picai
- Termometrai
- Įrankiai
Maisto ruošimas ir pateikimas
Papildoma grilių komplektacija
Tas ir ideāls ceļojumu grils, kas ļauj grilēt, kūpināt, gatavot, sautēt, cept uz pannas. Tam jums būs arī visi nepieciešamie trauki.Nerūsējošā tērauda grils ar diametru 33 cm (modelis - COBB Premier AIR) ir ārkārtīgi viegls, bet spēcīgs: unikālā konstrukcija un izvēlētais dizains nodrošina ilgu kalpošanas laiku. Turklāt šim grilam ir vāks ar regulējamiem gaisa atlokiem, kas ļauj ļoti ērti un vienkārši kontrolēt siltumu.Grils ar visiem piederumiem sver tikai 8,2 kg. Jūs joprojām varat to samazināt līdz 4 kg, paņemot tikai piknikam nepieciešamo šķīvi vai pannu.Viena no šī kompaktā ceļojumu grila lielākajām priekšrocībām ir tā unikālā, starptautiski godalgotā konstrukcija. Apakšdaļa un sāni ir vēsi pat cepot visaugstākajā temperatūrā. Gatavot var jebkur: pelni nebirst, un vēsais grila dibens nekausē ne sniegu, ne galdautu.Grilu uzreiz var paņemt līdzi uz mājām piknikā. Pēc gatavošanas pabeigšanas vai negaidītu plānu maiņas gadījumā atli...
MEATER+ ir bezvadu termometrs ar nedaudz labākām Bluetooth iespējām, nekā tā priekštecis - ar Bluetooth jaudu līdz 50 metriem. MEATER ir pasaulē pirmais pilnīgi bezvadu termometrs, kuram ir divi iebūvēti siltuma sensori, kas palīdz tālrunī instalētajai programmai noteikts temperatūru gaļas iekšienē un temperatūru apkārt gaļai. Strādā gan krāsnī, gan grilā, gan kūpinātavā.
Lai gan jūs varat grilēt NAPOLEON PHANTOM Travelq PRO 285X uz balkona vai terases, visas tā priekšrocības visspilgtāk izpaužas ceļojumos un īsos ceļojumos. Grila konstrukcija un detaļas ir rūpīgi pārdomātas, lai jūsu laiks dabā, viensētā, makšķerēšanā vai medībās būtu ērts un ļoti garšīgs.
Ogļu grils NAPOLEON Pro Kettle – uz vietas nesēdošiem grilēšanas cienītājiem. Grils sver 30 kilogramu, ir mobils: vediet to dabā, uz laukiem vai pie jūras! Noderēs gan ģimenē, gan draugu pulkā: cepšanas virsma ir tiešām plaša – uz tās pietiek vietas aptuveni 23 hamburgeriem!
Daudzi bārbekjū eksperti uzskata granulu grilus par grilēšanas kultūras nākotni. Šāda veida grilu tirgus daļa strauji pieaug, un to izgudrotājs TRAEGER jau daudzus gadus ir pasaules ražotāju TOP 5. TRAEGER PRO 22 (Gen 1) modelis ir lieliski piemērots tiem, kas vēlas iepazīt granulu grilus vai kam ir ierobežota vieta uz terases.
Trīs degļu WEBER Spirit E-325S gāzes grils - no jaunākās, 2021. gada pasaules grilu zīmola WEBER kolekcijas. Šis ir grils, kurā jūs varēsit pagatavot visdažādākos ēdienus tiešā vai netiešā karstumā, izkūpināt un izcept steikus, izmantojot speciāli izstrādātu papildu 4. degli.
GRILI
Grili pārstāv īstu barbekjū renesansi! Aizvien pieaugošā barbekjū kultūras popularitāte ļauj iepazīt cepšanas iekārtās grilēto ēdienu dažādas garšas. Augstas kvalitātes grili sniegs baudu ne tikai ēdot, bet arī no paša gatavošanas vai kūpināšanas procesa. Grili var būt dažāda veida, lieluma un dizaina. Daži ir kurināmi ar malku, oglēm vai briketēm, citu kurināmais ir dabasgāze, sašķidrināta gāze vai elektrība. Vieni sver tikai dažus kilogramus un ir pārnēsājami, citi kļūst par āra virtuves neatņemamu sastāvdaļu.
Šādas dažādības rašanos ir veicinājušas klientu vēlmes un vajadzības. Kādas tās ir? Tiem, kuri novērtē īstu dūmu aromātu un nebaidās, grilu iekurot, notraipīt rokas, piemērotākie ir ogļu grili. Šie grili tiek kurināti ar presētām briketēm, kokosriekstu čaulu ogļu briketēm vai kokoglēm. To iekuršana ilgst aptuveni 30 minūtes, taču lēnākais iekuršanas un cepšanas process dažiem entuziastiem sagādā lielāku baudu – tas ir savdabīgs relaksācijas veids.
Ja jums patīk ceļot un pavadīt laiku dabā, medībās, makšķerējot vai lauku mājā, labākā izvēle ir tūrisma grili. Tie ir viegli, kompakti, neaizņem daudz vietas, taču ļaus ātri pabarot visu ģimeni vai draugu kompāniju! Ja ēdāji būs tikai daži, cepiet cepeti vai zivi, ja vēlaties pabarot kompāniju, cepiet prāvu cūkgaļas kaklenīcu, kam blakus paberiet kartupeļus – ēdiens augstā temperatūrā izcepsies tikpat labi, un galvenais – visi būs pabaroti!
Pilsētā dzīvojošajiem iesakām elektriskos grilus. Tie lielākoties ir nelieli grili, kuri lieliski iederēsies uz balkona, terases vai mājas virtuvē, ja vien tajā ir labs tvaika nosūcējs! Šīs cepšanas iekārtas uzkarst jau piecās minūtēs, un grilējot nav jālieto nekādas papildu taukvielas: ēdiens būs ne vien veselīgāks, bet arī ātri un operatīvi pasniegts!
Gāzes grili, tāpat kā elektriskie, uzkarst dažās minūtēs. Tie arī uztur pastāvīgu cepšanas temperatūru: ēdiens cepsies vienmērīgi, nezaudējot sulīgumu. Daudzi gāzes grili ir piemēroti tūrismam: viss, par ko jāparūpējas, ir gāzes balons un kvalitatīvas izejvielas – jūsu izbraukums dabā būs veiksmīgs! Ja vēlaties ēdienam piešķirt specifisko dūmu smaržu, lietojiet kūpināmos augus, koka klucīšus vai cilindru, kas jāpiepilda ar koka skaidām un citām aromātu piešķirošām piedevām. Ja vēlaties karsti vai auksti kūpinātu zivi vai gaļu, karstai kūpināšanai varat izmantot jau minēto cilindru, aukstai – dūmu ģeneratoru. Galvenais, lai, kūpinot zivi vai gaļu, gāzes grilam būtu uzlikts vāks.
Ja vēlaties ne tikai cept vai kūpināt, bet arī precīzi izvēlēties temperatūru, apcept kraukšķīgu garoziņu vai grilu lietot kā cepeškrāsni, risinājums ir kamado grili. Šie grili ir izslavēti ar savu funkcionalitāti, hermētiskumu un meistarīgi izceptiem ēdieniem! Ja āra virtuve ir nepiepildīts sapnis, iesakām iemontējamās cepšanas iekārtas. Bet, ja vēlaties izdaiļot dārzu vai plašu pagalmu, lielisks risinājums ir vaļējās cepšanas iekārtas un ugunskura vietas. Tās radīs omulīgu gaisotni: varēsiet izbaudīt ugunskura siltumu, uguns sprakstēšanu, svaigu gaisu un gardus ēdienus!
Uzņēmējdarbībai piemērotākie ir grili–piekabes. Tie ir lieli grili, kuros var gan cept, gan kūpināt ēdienu lielā daudzumā. Lielākoties piekabes tiek izmantotas dažādo pasākumos, mūzikas festivālos, pilsētu svētkos, privātos uzņēmējdarbības pasākumos – tur, kur pulcējas daudz cilvēku.