Sagatavošanās laiks: 10 minūtes.
Cepšanas laiks: 30 minūtes.
Cepšanas metode: netieša
Sastāvdaļas
- 4 āboli
- 50 g rozīnes "sultāns"
- 25 ml ruma
- 50 g sviests
- 50 g auzu pārslu
- 50 g gaiši brūna cukura
- 50 g marcipāna
- 50 g krējuma
Virtuvē:
Sajauciet rozīnes ar rumu pannā un iemērciet vismaz 10 minūtes.
Sagrieziet ābola dibenu tā, lai apakšdaļa būtu gluda. Pēc tam sagrieziet ābolu augšdaļu un noņemiet iekšpusi, vienkārši uzmanīgi, lai apakšā nebūtu caurumu.
Sagrieziet marcipānu mazos gabaliņos.
Grils:
Sagatavojiet bārbekjū netiešai cepšanai, aptuveni 180 ° C,
Izšķīdiniet sviestu alumīnija pannā uz tiešas liesmas un pievienojiet auzu pārslu un cukuru. Pastāvīgi samaisiet, līdz viss veidojas.
Kad karamele ir gatava, pievienojiet marcipāna gabalus, pievienojiet krējumu un pievienojiet rozīnes. Visu samaisiet un ievietojiet ābolu iekšpusē un novietojiet grieztās ābolu galotnes.
Ievietojiet sagatavotos ābolus Vēbers grauzdēšanai; Cepiet uz netiešas uguns apmēram 30 minūtes.
Šaltinis: https://www.weber.com/GB/en/recipes/desserts/marzipan-baked-apple/weber-76067.html