Jūsu grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Kiaulienos papilvė su ruduoju cukrumi

Cūkas papilla ar brūno cukura traeger grilu

Šī sulīgā, šķīstošā mutē, lēnām cepta cūkgaļas pasaka ir ēdiens, kas jums patiešām patiks, jo taukainajai gaļai tiek piešķirta īpašā garša.

Jūs varat pagatavot šo ēdienu Trageris grils vai jebkurš cits grils. To var izdarīt arī cepeškrāsnī. Tomēr paturiet prātā, ka koka granulas vai ogles piešķir īpašu, unikālu smaku un garšu.

Cūkgaļas vēders

Sastāvdaļas (8 porcijām):

  • 1,5 - 2 kg cūkgaļas nolaišanās
  • 4 ēd.k. brūnais cukurs
  • 4 ēd.k. sāls
  • Iesniegšanai - Dekorēšanas varianti (pēc izvēles):
    • Grauzdētas pupiņas
    • Kartupeļu salāti
    • Koleslava salāti (viegli skābi kāposti un burkānu salāti ar majonēzi)
    • Baltas maizes šķēles
    • Bārbekjū mērce, piemēram, Trager que

Iestudējums:

  • Nomazgājiet cūkgaļu dienu pirms vārīšanas, noteciniet ar papīra dvieļiem un taukiem Ļoti ass nazis Izgrieziet dimanta formas modeli;

  • Nelielā bļodā samaisiet sāli un brūno cukuru;

  • Berzējiet sāli un brūno cukura maisījumu gaļā un atstājiet to ledusskapī visu nakti atklātu;

  • 30 minūtes pirms ēdiena gatavošanas dzemdē cūkgaļas vēderu no ledusskapja. Noskalojiet ar aukstu ūdeni un sausu ar papīra dvieļiem;

  • Nokārtot Trageris Grils 230 ˚C Temperatūra un sildiet grilu ar pārklātu vāku 15 minūtes. 

  • Novietojiet cūkgaļu tieši uz grila grila ar taukaino pusi uz augšu. Aizveriet vāku un cepiet 30 minūtes. Paceliet temperatūru uz nākamo grilu vai cepeškrāsni 230 ˚C grādi ..

  • Pēc 30 minūtēm pazeminiet temperatūru līdz 160 ˚C un turpiniet gatavot, līdz cūkgaļa ir labi cepta un tauku slānis uz virsmas kļūs kraukšķīgs. Tas var ilgt apmēram 3 stundas provizoriskā veidā. Ja šajā posmā cepat granulētu grilu, cepiet netiešā karstumā (izmantojiet deflektoru).

  • Noņemiet cūkgaļu no režģa un ļaujiet atpūsties 30 minūtes pirms to sagriešanas.

  • Pasniedz ar grauzdētām pupiņām, kartupeļu salātiem, Koleslava, baltmaize, bārbekjū mērce vai citas iecienītās bārbekjū rotājumu un piedevas.

Garšīgi!

Iepriekšējais raksts
Nākamais raksts
Atgriezties pie Padoms

Atstājiet komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pirms komentāru publicēšanas tie ir jāapstiprina.