Jūsu grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Dūmais kvepiantys slyvų suktinukai su šonine

Dūmu smidzināmi plūmju ruļļi ar bekonu

Porciju skaits: 4. Sagatavošanās laiks: izgatavošana 15 Min., cepšana 30 minūtes.

Dūmu smaržīgas plūmju rullīši ar bekonu. Šīs pikantās svaigās plūmju uzkodu garša ir lieliska: dūmu smēķēšanas plūmes, kūpināts speķis un zilā pelējuma siers ir ideāli.

Sastāvdaļas

  • 16 nogatavojušies zilas plūmes
  • 100 g. pelējuma siera memel zilā krāsā
  • 16 gab. kūpināti bekona plāni sagriezti gabali
  • 8 koka cepšanas iesmu gabali

Sagatavošana

Atrodoties grāmatā, es ar nepacietību paņēmu šo bārbekjū aizraujošo svaigo plūmju recepti, es gaidīju, kad kritiens to izmēģinās ar tikko nogatavojušajām zilajām plūmēm. Es esmu liels plūmju cienītājs, un ziemā es bieži košļājam uz žāvētām plūmēm, kuras man patīk piepildīt ar pikantiem siera pildījumiem.

Es parasti ēdu svaigas plūmes kā desertu, šī paaudze ir pirmā, kas pagatavo pikanto svaigu plūmju uzkodu. Es gribu atzīmēt, ka tā garša bija lieliska: dūmu smēķēšanas plūmes, kūpināts speķis un zilā pelējuma siers bija ideāli.

Mēģiniet atlasīt visvairāk nogatavojušos plūmes šiem ruļļiem, tikai, noņemot kauliņus, atcerieties pārbaudīt, vai plūmes netiek noņemtas. Grāmatā šī recepte tiek attiecināta uz Vidusjūras receptēm, sākot no sevis, uz plūmēm un sāniem, ko es pievienoju zilā pelējuma sieru, kuras gabals lieliski der plūmju iekšpusē, nevis kauliņos. Es paši cepu plūmes Koba bārbekjū, bet es nācu klajā ar papildu un smēķētāju. Smēķēšanas process ir ļoti vienkāršs, jums vienkārši jāuzliek mērcētas mikroshēmas uz karstā oglekļa briketēm (vai kokoglēm). Mēs izmantojām dažas saujas ābeļu, kuras mēs piecpadsmit minūtes bijām slēguši ūdenī un pēc tam viegli iztukšojāmies ar papīra dvieli. Šādi sagatavotās mikroshēmas smaržos ilgāk, un ceptas plūmes no tām sajutīs dūmus. Plūmēm jābūt cepamām kūpinātai, pārklājot bārbekjū pārsegu uz netiešās uguns, t.i. Ogļu ugunsgrēki un čipsi smiltis vienā bārbekjū pusē, un plūmes cep no otras, nevis virs oglēm, bet netālu no tām. Koba bārbekjū šādai netiešai cepšanai ir pacelts grils, lai novērstu karstuma pārāk karstu un nedaudz izkaisītas.

Es pusstundu aizvēru koka cepšanas iesmus.

Vispirms es pacēlu tīras plūmes, sagriežot tās pusceļā un noņemot kauliņus. Mēģiniet sagriezt tā, lai jūs nesagrieztu plūmes uz pusēm un paliktu nemanāmi.

Es pildīju plūmju kauliņus ar pelējuma siera gabaliņiem.

Pildītās plūmes kļuva plāni sagrieztas ar sānu gabaliņiem un sagrieza divus koka iesmus.

Es pagatavoju grilu cepšanai uz netieša uguns. 10-15 minūtes es aizvēru dažas saujas mikroshēmu (vispiemērotākās augļu kokiem). ūdenī. Šajā laikā ogles ir ķīlnieki, un es uz tām esmu pilējusi žāvētas mikroshēmas. Kad mikroshēmas sāka slīpēt grilu blakus kokoglei (bet ne virs tām), es ievietoju plūmju ruļļus un cepu tos apmēram 20-30 minūtes.

Garšīgas plūmes!

Recepte avots: sezonas virtuve

Iepriekšējais raksts
Nākamais raksts
Atgriezties pie Padoms

Atstājiet komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pirms komentāru publicēšanas tie ir jāapstiprina.