📦 Bezmaksas piegāde, iegādājoties par €150 vai vairāk.

Jūsu grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Grilinti smidrai azijietišku stiliumi | pagal COBB "Anywhere BUT The Kitchen"

Glabāts sparģelis Āzijas stilā Pēc Koba teiktā jebkur, izņemot virtuvi

Pavasaris ir pienācis laiks ne tikai iedvesmot svaigu, siltu gaisu, bet arī ir pienācis laiks baudīt svaigus dārzeņus. Asparagus atklāj arvien vairāk fanu Lietuvā. Svaigi, sulīgi, ko izvēlēties, tos var ēst un zaļi, un, kad viņi vēlas pārtikas izmaksas, tos parasti cep ar sviestu vai speķi, garšvielu ar pipariem un sāli. 

Jaunajā Koba Grila īpašnieku recepšu grāmatā Cobb jebkur, izņemot virtuvi, mēs atradām atšķirīgus sparģeļus (pazīstams arī kā sparģelis). Viņš fascinēja oriģinalitāti un vienlaikus vienkāršību. Mēs aicinām jūs ceļot uz Āziju, izbaudīt šo valstu garšas un smaržas!

Sparģeļu recepte Cobb Asparagus Asian

Apvienojiet sagatavotos sparģeļus ar Benedikta olām, dodiet tai piedevu lašam vai baudiet kā garšīgu Starteris pirms pamatēdiena.

Lai gan recepte ir paredzēta Zaķe Ceļojuma režģi Īpašniekiem to var atkārtot ar jebkuru citu bārbekjū, bārbekjū vai tikai mājas virtuvi. 

Lai sagatavotos, būs vajadzīgas tikai 10 minūtes. 

Nepieciešamie piederumi:

Sastāvdaļas (4 porcijas):

  • 2 saišķi (± 500 g) svaigu sparģeļu (sparģeļi) 
  • Apkaisiet augu eļļu
  • Sāls un pipari
  • 1/4 tase (60 ml) ponzu mērci (to var aizstāt ar maigu sojas mērci ar citrona sulas šļakatu)
  • 1/2 glāzes (125 ml) maiga majonēze
  • 3 ēd.k. (45 ml) Wasabi pastas (apvienojiet pēc jūsu patikas)
  • 1 ēd.k. (5 ml) sezama eļļa
  • 3 ēd.k. (45 ml) grauzdētas sezama sēklas
  • 50 g (šķiedra) sīpolu lapas (sasmalcinātas)

Iestudējums:

  • Ielikt Koba bruģakmens kokosriekstu oglekļa tablete ar ar ugunsdzēsēju un pagaidiet dažas minūtes, līdz oglekļa tablete kļūst pelēka (± 5 minūtes) vai ja jums nav Bruģakmens tabletes, izmantojiet citus, piemēram, Vēbera oglekļa briketes; Jūs tos sadedzināsiet, aizdedzinot tos tvertnes; Cepšana būs iespējama, ja briketes kļūs pelēkas (kas var aizņemt ± 15 minūtes).
  • Līdz Koba grils Ielieciet šauteni (Uzkarsēt vai Griddle Plus) plakne un pārklāj grila vāku. Atstājiet uzkarsēt 10 minūtes.
  • Kamēr ogles deg un grils sasilda, apkaisa sparģeļus ar eļļu un apkaisa ar pipariem un sāli. Cept Uzkarsēt/Griddle Plus Bārbekjū plaknes līdz mīkstinātām (± 1-2 minūtes).
  • Ievietojiet sparģeļus šķīvī un piepildiet ar Ponzu mērci.
  • Sajauc majonēzi, wasabi un sezama eļļa; Novietojiet to uz cepta sparģeļa. Apkaisiet ar sezama sēklām augšpusē ar sagrieztu sīpolu lapām.

Garšīgi! 

Mēs aicinām jūs atklāt vēl vairāk recepšu un izmantot visu savu Ceļojot Koba bārbekjū Iespējas ar jauno recepšu grāmatu jebkur, izņemot virtuvi. Tajā ir precīzi visas sastāvdaļas, ir nepieciešama porciju skaits, cepšanas laiks, bārbekjū un visas pārējās, lielās un mazās detaļas.

Cobb recepšu grāmata jebkur, izņemot virtuvi

Cobb recepšu grāmata jebkur, izņemot virtuvi

Cobb recepšu grāmata jebkur, izņemot virtuvi

Iepriekšējais raksts
Nākamais raksts
Atgriezties pie Padoms

Atstājiet komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pirms komentāru publicēšanas tie ir jāapstiprina.