Šīs receptes autors Beļģis Pīters de Klercq pagatavoja šo ēdienu pasākumā 2018. gada 7.-12.
Porcijas 4
- 1 ķīniešu kāposti
- 2 pāri
- 200 g sēņu
- 200 g spinātu
- 6 jauni burkāni
- 6 sīpolu vēstules
- 1,2 kg uzņēmums (nobriedis)
- marināde gaļai *
- Garšaugs gaļai **
- Rīsu eļļa
- 2-1/2 ēdamkarotes brūna cukura
- 1,5 dL (150 ml)
- 1,5 dL (150 ml) sojas mērce
- 2,5 dl (250 ml) ūdens
- 2 ēdamkarotes szechuan piparu, zeme
- 4 ēdamkarotes svaiga koriandra, sasmalcināta
- 1 sauja zāles uguns
- 1 sauja alus skaidas, kas iemērc ūdenī
Iemetiet sauju uguns augu ugunī. Grila entrecoto 8 minūtes vidējā karstumā 180 ° C temperatūrā Ielieciet nedaudz iepriekš nomocītus vīna atbalstītājus oglēm. Pasniedziet dārzeņus mērcē un sagrieziet gaļu sloksnēs.
Piezīme. Šis ēdiens ir garšīgs ar nedaudz grauzdētiem rīsiem.
*marināde gaļai
- 0,5 litru grila eļļa
- 2,5 dL (250 ml) bazilika eļļa
- 2,5 dl (250 ml) itāļu augu eļļas
- 1 dl (100 ml) valriekstu eļļa
- 20 g žāvēta bazilika
- 20 g koriandra sēklu
- 20 g melno piparu
- 20 g žāvēta rozmarīna
- 6 čili pipari
- 10 ķiploku daiviņas, sasmalcinātas
- 4 žāvēti timiāna zariņi
- 4 lauru lapas
- 500 g jūras sāls
- 25 g bazilika
- 25 timiāna zariņu daļas
- 25 g rozmarīna
- 25 g oregano
- 25 g melno piparu