🎃 Nuolaidos kodas: BOO10 -10% visoms prekėms

Jūsu grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Antrekotas su japonų daržovių patiekalu

Iespiešana ar japāņu dārzeņu trauku

Šīs receptes autors Beļģis Pīters de Klercq pagatavoja šo ēdienu pasākumā 2018. gada 7.-12.

Porcijas 4

  • 1 ķīniešu kāposti
  • 2 pāri
  • 200 g sēņu
  • 200 g spinātu
  • 6 jauni burkāni
  • 6 sīpolu vēstules
  • 1,2 kg uzņēmums (nobriedis)
  • marināde gaļai *
  • Garšaugs gaļai **
  • Rīsu eļļa
mērceI:
  • 2-1/2 ēdamkarotes brūna cukura
  • 1,5 dL (150 ml)
  • 1,5 dL (150 ml) sojas mērce
  • 2,5 dl (250 ml) ūdens
  • 2 ēdamkarotes szechuan piparu, zeme
  • 4 ēdamkarotes svaiga koriandra, sasmalcināta
KešponētPim:
  • 1 sauja zāles uguns
  • 1 sauja alus skaidas, kas iemērc ūdenī
Noslaukiet un sagrieziet dārzeņus sloksnēs. Berzējiet gaļu ar gaļas marinādi un sezonu ar garšaugiem gaļai. Ņem to vīrs parauga (vīrs ar caurumiem) uz dārzeņiem ielejiet nedaudz rīsu eļļas un īsi apcepiet vīrs Karstā grilā karstā grilā. Glazūras sagatavošanai Vīrs Ievietojiet pannu grilā un ļaujiet brūnajam cukuram izšķīst labad un sojas mērcē. Kad maisījums ir karamelizēts ar sojas mērci un saka un ūdeni, ieeļļojiet atlikušo glazūras gaļu. Ļaujiet nedaudz stāvēt, pēc tam sezonu ar pipariem un svaigu koriandru.
Iemetiet sauju uguns augu ugunī. Grila entrecoto 8 minūtes vidējā karstumā 180 ° C temperatūrā Ielieciet nedaudz iepriekš nomocītus vīna atbalstītājus oglēm. Pasniedziet dārzeņus mērcē un sagrieziet gaļu sloksnēs.
 
Piezīme. Šis ēdiens ir garšīgs ar nedaudz grauzdētiem rīsiem.
 
*marināde gaļai
  • 0,5 litru grila eļļa
  • 2,5 dL (250 ml) bazilika eļļa
  • 2,5 dl (250 ml) itāļu augu eļļas
  • 1 dl (100 ml) valriekstu eļļa
  • 20 g žāvēta bazilika
  • 20 g koriandra sēklu
  • 20 g melno piparu
  • 20 g žāvēta rozmarīna
  • 6 čili pipari
  • 10 ķiploku daiviņas, sasmalcinātas
  • 4 žāvēti timiāna zariņi
  • 4 lauru lapas
**Garšaugi gaļai:
  • 500 g jūras sāls
  • 25 g bazilika
  • 25 timiāna zariņu daļas
  • 25 g rozmarīna
  • 25 g oregano
  • 25 g melno piparu
Iepriekšējais raksts
Nākamais raksts
Atgriezties pie Padoms

Atstājiet komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pirms komentāru publicēšanas tie ir jāapstiprina.