Jūsu grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Karpio porchetta. Pagal Gian Luca Demarco

Karpu poršeta. Pēc Gian Luca DeMarco teiktā

Porchetta - tipisks itāļu ēdiens, kas tradicionāli pagatavots ar speķi un cūkgaļu. Slavenais šefpavārs Gian Luca DeMarco aicina jūs izmēģināt un mājās sagatavot negaidītu šī klasiskā produkta improvizāciju no karpām.

Tā ir lieliska ideja pusdienām vai vakariņām: gan pilna, gan garšīga, un pats galvenais - viegli un ātri pagatavojams. 

Koba oglekļa piknika grils Supreme

 

La ēdiens izrādes laikā tika izgatavots uz kompakta, ceļojuma bārbekjū Koba augstākaisTomēr jūs varat arī pagatavot šo ēdienu jebkurā citā bārbekjū vai mājas virtuvē. 

Sastāvdaļas 6 porcijām:

  • 1 kg karpu (sakopta)
  • 70 g plānas sagrieztas žāvētas šķiņķa
  • 50 g pilienu
  • 1 ķiploku krustnagliņa
  • 1 zariņa rozmarīns
  • Olīvju eļļa (pagaršot)
  • Timiāns (pagaršot)
  • Dilles (pēc garšas)
  • 1 sīpols 
  • 1 sauja lazdu riekstu

Iestudējums:

  • Sagrieziet taukus kubiņos, ievietojiet bļodā.
  • Sasmalciniet timiānu, dilles, rozmarīnu un ķiploku daiviņu, ievietojiet bļodā ar pilieniem un maisa.
  • Novietojiet sagatavoto maisījumu uz karpas filejas. Pārklājiet šķiņķa šķēles.
  • Cepiet grilā vai uzkarsētā cepeškrāsnī līdz 180 ° C grādiem 20 minūtes.

Padomi:

  • Lai jūsu ēdiens būtu vēl aromatizētāks - dūmi. Mēs iesakām izvēlēties visbiežāk izmantoto Vidusjūras valstīs, lai izveidotu autentisku itāļu garšu olīvu čipsi.
  • Jūs varat arī izvēlēties vieglu, maigu garšu, aromātu un skaistu zelta krāsu, kas dod citrons vai tas ir apelsīns mikroshēmas vai spilventiņi smēķēšanai. 

Tie, kas vēlas aplūkot detalizētāku ražošanas progresu, dzird vairāk padomu un ēdiena dzimšanas vēsturi, lai redzētu visu izrādi - to Jūs atradīsit šeit

Mēs jums to atgādinām LA ēdiens Parādīts svētdienās plkst. 9:30 caur TV3; Šajā laikā jūs varēsit redzēt vēl interesantākus ēdienus, dzirdēt interesantus un iedvesmojošus stāstus. Nu, cepšana ar Zaķe Bārbekjū vajadzētu pievērst īpašu uzmanību - galu galā daži no ēdieniem tiks pārnesti ar šo ceļojumu, kompakto grilu. 

 

Citas LA pārtikas stiepļu receptes:

100 tomātu mērce ar svaigu burratu

Slāņu aitas un kāpostu sautējums

Dārzeņu lazanja

    Garšīgi! 

    Iepriekšējais raksts
    Nākamais raksts
    Atgriezties pie Padoms

    Atstājiet komentāru

    Lūdzu, ņemiet vērā, ka pirms komentāru publicēšanas tie ir jāapstiprina.