Jūsu grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Šventinis viščiukas COBB grilyje

Svētku vistas gaļa Koba grilā

Šī gada svinībām mēs piedāvājam jums pagatavot vistu ar braucieniem un cepšanu visur vispiemērotāko Koba grils.

Lai arī recepte ir sagatavota šiem griliem un cepšanai uz rotācijas smailes, to var izmantot tie, kas cep bārbekjū vai pat mājas krāsnī. Zemāk jūs atradīsit padomus, kā to izdarīt. Galu galā recepte ir patiešām vienkārša, bet garša un attēls ir fantastiski!

Recepti mums sagatavoja slavenais Dienvidāfrikas šefpavārs un TV zvaigzne Klements Pedro; Recepte nav tik tālu bez iemesla: galu galā no turienes nāk pati Koba bārbekjū! Šīs bārbekjū parādīšanos veicināja inženiera vēlme radīt ārkārtīgi drošu cepšanu, ērtu lietošanu, daudzpusīgu, vieglu -uzkaru grilu. 

 

Nepieciešamie piederumi:

Sastāvdaļas:

  • 1 vistas gaļa
  • 150 g sālīta istabas temperatūras sviesta
  • 1/2 glāze rupji sasmalcinātu dzērveņu
  • 5 ķiploku daiviņas, smalki rīvētas 
  • 4 salvijas lapas smalki sasmalcinātas
  • 200 g kraukšķīga speķa, rupji sagriezta
  • Sāls pēc garšas
  • Malts pipari pēc garšas 

Iestudējums:

  • Sagatavojiet sviestu: sajauciet istabas temperatūras sviestu, dzērvenes, ķiplokus, salviju, speķi, sezonu ar pipariem un sāli pēc garšas. Jūs varat iepriekš pagatavot šo aromātisko sviestu un turēt to saldētavā. 
  • Sasmērējiet vistu līdz istabas temperatūrai. Apkaisa ar sāli gan ārpusi, gan iekšpusē. Steigā nogrieziet ādu no gaļas un vienmērīgi izklājiet spraugu ar sagatavoto sviestu. 
  • Ielikt Koba bruģakmens kokosriekstu oglekļa tablete ar ar ugunsdzēsēju Un pagaidiet dažas minūtes, līdz oglekļa tablete kļūst pelēka. Vai arī, ja jums nav Bruģakmens tabletes, izmantojiet citus, piemēram, Vēbera oglekļa briketes; Jūs tos sadedzināsiet, aizdedzinot tos tvertnes; Cepšana būs iespējama, kad briketes kļūs pelēkas (kas var ilgt 15-20 minūtes).
  • Liek uz grila rotējoša iespļaut Kobs rotisserie; Ielieciet vistu un nostipriniet to ar iesma turētājiem. Piesaistiet potītes, lai cepšanas laikā saglabātu pēc iespējas vairāk sulas. Pārklājiet vāku. 
  • Cepiet uz rotācijas iesma 45-55 minūtes atkarībā no vistas lieluma. Ja jums tā nav - cepiet grilā vai cepeškrāsnī 160–180 grādos, līdz gaļas sula kļūst caurspīdīga.
  • Pēc cepšanas noņemiet vistu no iesma un atstājiet to 10 minūtes, lai atpūstos traukā ar vāku. Gaļa būs daudz sulīgāka un garšīgāka. Garšīgi!

Iepriekšējais raksts
Nākamais raksts
Atgriezties pie Padoms

Atstājiet komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pirms komentāru publicēšanas tie ir jāapstiprina.