Jūsu grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Tigrinės krevetės su šonine

Tīģeru garneles ar bekonu

Portu skaits: 4. Sagatavošanās laiks: vārīšana 10 minūtes, cepšana 15 minūtes.

Ātri pagatavoja lielisku garneļu uzkodu ar speķi. Tīģeru garneles (Penaeus spp) ir viena no populārākajām jūras veltēm, un to gaļai ir maiga un salda garša. Garneles ir īsts vitamīnu un minerālu dārgumu krāts. Tas ir bagāts ar B vitamīniem, bez ogļhidrātiem, gandrīz nav tauku, bet olbaltumvielu.

Sastāvdaļas

  • 4 gab. Tīģera garneles
  • 10 ml sojas mērces
  • 10 ml teriyaki mērce
  • 40 g bekona

Sagatavošana

Noārdiet tīģera garneles un tīras. Veiciet 2-3 griezumus no iekšpuses, lai garneles stiepjas. Pannā sajauciet sojas un teriyaki mērces, pievienojiet garneles un atstājiet marinēt 10 minūtes. Pārklājiet garneles ar sānu sloksni. Cepiet uz grila abās pusēs un nekavējoties pasniedziet.

Lieliski piemērots alus.

Garšīgi!

Iepriekšējais raksts
Nākamais raksts
Atgriezties pie Padoms

Atstājiet komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pirms komentāru publicēšanas tie ir jāapstiprina.