Jūsu grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Lengvai paruošiamas spanguolių ir Jack Daniel’s padažas

Viegli pagatavojama dzērveņu un Džeka Daniela mērce

Atsvaidzinošas un saldas aromatizētas dzērvenes un Džeka Daniela mērce ir vislabāk piemērota ar grilētu tītaru!

Sagatavošana: 15 minūtes. Gatavošana: 40 minūtes. uz tiešas uguns

Daļas būs pietiekamas 6 personām

Sastāvdaļas:

20 g sālīta sviesta

1 smalki sasmalcināts sīpols

400 g dzērveņu

200 ml Džeka Daniela viskijs

100 g brūnā cukura

1 V. Š. Melns Beeps melnais sīrups

1 a. Š. Kajennas pipars

6 V. Š. ābolu sidra etiķis

Sagatavošana: 

  1. Sildiet smagu pamatnes pannu uz vidējas uguns.
  2. Izšķīdiniet sviestu, pievienojiet dzērvenes, sīpolu un 4 V. Š. ūdens. Pagatavojiet visas sastāvdaļas apmēram 10 minūtes, līdz sīpoli un dzērvenes ir mīkstinātas.
  3. Pēc tam masai pievienojiet cukuru, viskiju, kajana piparus, etiķi un melnu sīrupu. Atstājiet pagatavot apmēram 20-30 minūtes, līdz mērce ir tumšāka, kļūstot viskoza un lipīga.
  4. Noņemiet pannu ar mērci no karstuma, ja vēlaties integritāti - sasmalciniet masu blenderī (Blenderī).
  5. Pirms pasniegšanas ļaujiet mērcei pilnībā atdzist - tad visas garšas un mērce sabiezēs.

Šī dzērveņu mērce ir visgaršīgākā ar Turciju! 

Avots: weber.com

Iepriekšējais raksts
Nākamais raksts
Atgriezties pie Padoms

Atstājiet komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pirms komentāru publicēšanas tie ir jāapstiprina.