Piekabes
Piekabes – tie ir daudzfunkcionāli grili un kūpinātavas. Šīs mobilās iekārtas visvairāk ir piemērotas lietošanai vietās, kur pulcējas plašas kompānijas, cilvēku masas. Piemēram, mūzikas festivālos, pilsētu svētkos, gadatirgos, privātos un uzņēmējdarbības pasākumos.
Piekabes ir daudzfunkcionālas: tajās var izcept lielu daudzumu ar pārsteidzošu dūmu aromātu un garšu apveltīta ēdiena. Ēdiens cepas visai augstā temperatūrā, tāpēc tas apcepas, pārklājas ar kraukšķīgu garoziņu un saglabā sulīgumu. Turklāt ēdienu var ne tik grilēt, bet arī kūpināt – tas īpaši noder kūpinātu zivju vai gaļas cienītājiem. Mielojieties ar grilētu vistu, cūkgaļas šķiņķi vai ribiņām ar karsti kūpinātu breksi vai skumbriju – piekabes sniedz plašas iespējas improvizācijai un jaunām garšām.
Tiesa gan, piekabes iekuršanai un apkopei nepieciešamas noteiktas zināšanas. Iekuršana ar oglēm, koka skaidām vai briketēm lielākoties ilgst aptuveni pusstundu, tāpēc nāksies pagaidīt, līdz cepšanas iekārta uzkarsīs. Cepot ieteicams uzraudzīt temperatūru – karstums ir grūtāk regulējams nekā elektriskajos vai gāzes grilos. Kad beigsiet cept vai kūpināt, atliks tikai iztīrīt pelnus un notīrīt restes.
Ieteicams arī laikus parūpēties par kurināmo. Daži noliktavā esoši ogļu, brikešu vai koka skaidu maisi ļaus justies drošāk un pilnībā izbaudīt grilēšanas vai kūpināšanas procesu, nelauzot galvu par to, ka kurināmā krājumi varētu izbeigties.
Atvainojiet, šajā kolekcijā nav produktu
Atgriezties uz sākumlapu