Your cart

Your cart is empty

Gurmano užrašai: apie grilius, alyvuogių aliejų ir prieskonius

Gardēžu notis: par griliem, olīveļļu un garšvielām

Pati bārbekjū mēs aicinām jūs sezonas vidū atbrīvot iekšējo gardēžu! 3. jūlijā mēs tiekamies Kaunas semināru pakāpē, kur bārbekjū eksperts jums ieteiks, kā izvēlēties grilu, vienīgais Lietuvas olīveļļa, kas someljē liana DeVletshina pastāstīs par olīveļļu, un mēs uzzināsim sāls smalkumus. Garšvielu lietošana un šefpavāra grilētas maltītes. Ieinteresēt?

Ja mums joprojām ir jāpārliecina, mēs atklājam pēdējo trumpju. Semināra pakāpe Brīvs, tāpēc rezervējiet 3. jūlijā ļoti svarīgiem grila jautājumiem un ierodieties Žemaičių pl. 37, Kau!

Seminārās ieejas programma:

Seminārās ieejas programma:

▪ 16:00 pēcpusdienā Grill.lt Grila eksperts Audrius Blinstrubas, salīdzinot gāzi, oglekli, elektrisko grilu un atklājot to priekšrocības, pateiks, kā izvēlēties grilu un izmantot visas tās iespējas;

▪ 16:30 plkst. Itāļu garša gardēve Liana Davletshina, dibinātāja un pirmā sertificētā olīveļļas degustācija Austrumeiropā, jums pateiks, kāpēc dzīve var mainīt dzīvi, ja jums garšo kvalitatīva olīveļļa;

▪ 17:30 plkst. Kęstutis šariūnas Sāls mājas Pateikšu, kāpēc ekoloģiskajam, gardēžu sālim no pasaules eksotiskākajiem stūriem ir vērts atrast jūsu virtuvē;

▪ 6:00 pēcpusdienā Šefpavārs Fausts Zumers turēs grila ēdienu degustāciju. Ļaujiet ēdienkartei palikt noslēpumam!

📌Grila centrā mēs uzņemam ierobežotu daudzumu cilvēku, tāpēc mēs aicinām jūs tagad darīt šo vietu. Jūs varat reģistrēties šeit.

Previous post
Next post
Back to EVENTS

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published