Your cart

Your cart is empty

Žengiame į priekį su geriausiais! Unilever profesionalų pamoka žuvies tema

Mēs virzāmies uz priekšu ar labāko! Unilever profesionāla stundu zivju tēma

Mēs jau ilgu laiku esam kopā un gaidījām, kad jūs beidzot uzaicināsit jūs uz patiesi ekskluzīvu apmācību! Kopā ar jums mēs priecājāmies, ka vējainā trešdienas pēcpusdienā mūs apmeklēja un vienojās dalīties savās zināšanās ar vienu no pasaules lielākajiem uzņēmumiem - Unilever pārtikas risinājumi Profesionālu pavāru komanda - konsultanti. 

Liels skaits stundu klausītāju varēja dzirdēt par globālu uzņēmumu Unilever darbs, jaunu produktu radīšana, inovācijas pārtikas jomā, degustēt jaunākās garšvielas un būtības, Lai klausītos tuvākā nākotnes tendences, prognozes par nākamajiem modernajiem ēdieniem un garšu kombinācijām.

Nodarbība tika izvēlēta zivīm, tāpēc Unilever šefpavāri dalījās zināšanās par dažādu zivju sagatavošanu: lasis, Dorada, siļķe. Tie tika marinēti, cepti, kūpināti ar dažādām garšvielām, lietojot un negaidīti risinājumi.

Kamēr lasis gaidīja viņu kārtu, šefpavāri stāstīja par Lietuviešu, kurus jau atzina Lietuva. Dorados tika brutalizēts Knorr zivju garšvielas, un cepts savādāk. Par jaunāko un modernāko elektrisko grilu pasaulē Weber Pulse 2000 Šefpavāri cepa vislielāko Dorado daudzumu. Šoreiz izmantotie šefpavāri, lai šoreiz izmantotu dūmu garšu Unilever News - dūmi būtība

Atlikušā Dorado Grili.lt komanda cepta - smēķēja uz Ceļojuma bārbekjū Kobs ar Smokey olīvu koks Citronu mikroshēmas.

Pasākuma viesus varētu salīdzināt ar atšķirību starp zivju garšu, tekstūru, krāsu un cepšanas laiku dažādās metodēs. 

Zivis pavadīja grilēti rudens dārzeņi: pipari, baklažāni, sēnes, cukini, marinēti ar Knorr grila garšvielas; Dūmu garšu papildināja viņi Knorr dūmu būtība - Pavasaris tiem, kas vēlas sajust unikālo dūmu smaku un garšu ēdienos bez smēķēšanas.

Mēdz teikt, ka ziemai jābūt gatavai vasarai, tāpēc, domājot par gaidāmajiem Ziemassvētkiem, Unilever komanda piedāvāja negaidītu, bet aizraujošu garšīgu uzkodu ar siļķēm. Tās sastāvdaļas - maiga un smalka siļķu garša ar meža sēnēm un tik saukto piekto - Umami garšas būtība un Aerian maizes smidzes. 

Tīģeru garneles marinētas ar Knorr citrusaugļu būtībaA, ķiploki un ingvers bija nodarbības "nagu"! Grilēts uz spēkstacijām Weber Pulse 2000 un ogļu cobb bārbekjūOS, kas uzrādīta ar aromātisku ananāsu salsu un atsvaidzinošu citrusaugļu majonēzi, atstāja tos vienaldzīgus! 

Profesionālie šefpavāri zina - nav uzkodas un galvenie ēdieni, kad vēlaties kaut ko garšīgu un atsvaidzinošu. Desertam - atsvaidzinoša panna cota ar apelsīnu un Koncentrēta citrusaugļu esence Knorr, izgatavots no Laimai, mandarīnu un smaržīgu mandarīnu - Yuzu.

Atsvaidzinošai - garšīgai Lipton tējai un atsvaidzinošam Limai un zemeņu dzērienam ar citrusaugļu sulu.

Pateicoties Unilever Food Solutions for Chefs par interesantu un būtisku informāciju, rūpīgi sagatavotām receptēm un neticami garšīgu pēcpusdienu! 

Paldies pasākumam! Mēs ceram, ka no šī brīža jūsu grila zivis un jūras veltes atradīs arvien vairāk un vairāk, un pagatavotie ēdieni saņems vēl vairāk garšas komplimentus! Apsolītās stundu receptes - jau jūsu pastkastēs!

Mēs vēlamies jums atklāt šefpavārus sevī! 

Previous post
Next post
Back to NEWS

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published