Mums pat nav šaubu - rudenī un ziemā vēlaties arī garšīgu bārbekjū steiku vai burgeru. Vienīgais šķērslis ir auksts un sniegs. Jūsu vēlmei un aizdedzei šeit būs galvenā loma - viss pārējais tiks viegli ieviests.
Šeit ir astoņi padomi, kas atvieglos grilu, kad laika apstākļi atdziest vai mīnus temperatūrā:
- Izmantojiet bezvadu, pāri Bluetooth savienojuma darbība gudrs termometrs; Pēc tam lielāko daļu laika varēsit pavadīt siltā mājās un caur telefona sīkrīku, lai uzraudzītu ceptu produktu, lai sasniegtu pareizo iekšējo temperatūru.
- Sildiet traukus. Vienmēr novietojiet ceptu ēdienu tikai sildītā traukā, tāpēc tas neatdzesēs.
- Rūpējieties par apgaismojumu. Arī āra apgaismojums darbosies labi. Tomēr mēs iesakām iegādāties bārbekjū apgaismojumu, lai redzētu, kas notiek grila iekšpusē. Piemēram, būs viegli piestiprināt grila vāka rokturi vai instrumentus LED gaismekļi.
- Izvēlieties ēdienu, kas nav jācep. Aukstās sezonas laikā tas būs nedaudz grūtāk.
- Tomēr, ja smaguma klātbūtnē esat izvirzījis mērķi cept garšīgi grauzdētus steikus, pirms tam izmantojiet uztura cirkulāciju. Šādiem iepriekš sagatavotiem steikiem būs jāpiešķir grils ātru un estētisku grauzdētu garozu.
- Centieties pēc iespējas biežāk padarīt grila segumu. Bieži vien, veidojot vāku un pārbaudot, kā jūs cepat maltīti, jūs noplicināsit daudz uzkrātā siltuma un siltuma.
- Parastie ziemas cimdi nemainīs grila cimdus. Izvēlieties drošību - cep ar karstumu grila cimdi; Lai novērstu nejaušu krišanu, ieteicams arī pagatavot šalles vai citus piekārtus piederumus.
- Ja jums ir oglekļa grils, pirms cepšanas vienmēr pārbaudiet, vai jums ir sausa kokogles. Ja jūs gatavojaties gatavot ar gāzes grilu, krājumā ir arī vismaz viens gāzes cilindrs. Tas nesabojās jūsu bārbekjū ballīti vai vakariņas - neviens nevēlēsies gaidīt, kad jūs iegādāsities degvielu.
Uzziniet arī, kas un kā vietējie iedzīvotāji izvēlas cept Argentīnā, Brazīlijā, Filipīnās un citos pasaules stūros. Lasīt: "Ko cep pasaule?"