Vecā un labi zināmā patiesība ir šāda: atrasties ārpus mājas ir daudz garšīgāka nekā ēšana mājās. Ziemā, kad aukstās preses un rokas ir aukstas, jūs vēlaties uzkodas uz kaut ko vienkāršu, ātri sagatavotu un piesātinātu. Mūsu draugs Gian Luca DeMarco dalās idejā par šādām pusdienām. Viņa ieteikums ir aunazirņu sautējums. Jums būs vajadzīgas tikai dažas sastāvdaļas.
Laipni lūdzam The Ice - šeit slavenais šefpavārs uzzināja par Poled Makner īpašībām un sagatavoja garšīgas pusdienas ceļojumos Zaķe Grils. Galu galā tas to patiešām var radīt jebkur: grila un sānu apakšdaļa vienmēr būs forša. Viegls, ledus šķīstošs grils ir neaizstājams risinājums zvejai.
Sastāvdaļas:
- 1 kg aunazirņu
- 600 ml dārzeņu buljona
- 150 g karstā smēķēšanas bekons
- 3 sīpoli
- Sāls un pipari - pagaršot
Iestudējums:
- Uzkarsēt Koba dziļā kastrolīte; Pievienojiet grieztu bekonu mazos kubiņos. Laiku pa laikam samaisiet.
- Sānu cepetē pievienojiet smalki sasmalcinātus sīpolus. Cepiet dažas minūtes.
- Pievienojiet kādu buljonu. Kad viss ir sasmalcināts, pievienojiet aunazirņus un pārējo buljonu. Maisiet un pārklājiet grila vāku.
- Vāra uz lēnas uguns 15-20 minūtes, sezonu ar sāli un pipariem.
Recepšu video:
Šis aunazirņu sautējums tika izgatavots La Moze šovā (parādīts svētdienās plkst. 9:30 TV3), kura pilna ziņa ir zemāk. Visas LA pārtikas stiepļu receptes un padomi Jūs atradīsit šeit.
Izrādes video: