Your cart

Your cart is empty

Pipirinis jautienos kepsnys su bulvėmis ir kreminiu grybų padažu ant COBB grilio

Piparu liellopa steiks ar kartupeļiem un krēmīgu sēņu mērci uz Koba grila

Šī liellopu gaļas steika sulu spiešana un unikālā garša ir lieliski piemērota vēsiem vakariem, kad vēlaties piesātinātu un nedaudz taukainu ēdienu. Recepte tiek uzklāta uz Cobb bārbekjū, bet tā ir lieliski piemērota arī jebkura cita grila pagatavošanai.

Sastāvdaļas (6-8 porcijām):

  • 0,8 - 1 kg liellopa notis

Spice maisījumam būs nepieciešams:

  • 2 ēd.k. melno piparu zirņi
  • 1 ēd.k. sasmalcināts rozmarīns
  • 1 ēd.k. rupja sāls
  • 1 ēd.k. olīvju eļļa

Kartupeļu sagatavošanai būs nepieciešams:

  • 500 g. Mazie kartupeļi
  • 1 sasmalcināts rozmarīna zariņš
  • 1 ēd.k. rupja sāls
  • Olīveļļas smidzināšanai
  • 500 ml ūdens

Būs nepieciešama mērce:

  • 2 ēd.k. sviests
  • 300 g sasmalcinātu sagrieztu sēņu
  • 1 ēd.k. Līt vīns
  • 1 glāze svaiga krējuma
  • 1 krustnagliņas sasmalcinātas ķiplokus
  • Sāls un pipari pēc garšas

Iestudējums:

  • Sagatavojiet savu grilu un uzklājiet 1 bruģakmens tableti.
  • Ievietojiet dziļu Cobb Frying trauka kastroli un vismaz 5 minūtes pārklājiet uz Koba grila, lai sildītu grilu.
  • Pievienojiet kartupeļus, piepildiet ar ūdeni uz pusi un pievienojiet daudz sāls. Pārklājiet vāku un ļaujiet kartupeļiem pagatavot, līdz tie ir gatavi. Jums vajadzētu lietot appie 30-45 minūtes.
  • Kad kartupeļi ir vārīti, noņemiet tos.
  • Ievietojiet Griddle + čuguna plakni grilā un pārklājiet ar vāku. Siltumu 5 minūtes.
  • Sajauciet garšvielas un labi berzējiet gaļā. Ieeļļojiet liellopu gaļu ar eļļu un novietojiet uz režģa + plaknes. Apcepiet visas gaļas malas līdz brūnai. Jums vajadzētu aizņemt apmēram 10-15 minūtes. Nelietojiet gaļu pārāk bieži!
  • Sajauciet kartupeļu rozmarīnu un sāli un berzējiet kartupeļos. Apkaisiet iekšējo trauku ar eļļu un izplatiet kartupeļus zem pannas iekšpuses.
  • Mainiet Griddle + plakni ar universālu plakni un režģi. Novietojiet iegriezumu uz grila. Pārklājiet un cepiet apmēram 20-25 minūtes. Gaļai jābūt cepamai mēreni.
  • Noņemiet gaļu no Koba grila, iesaiņojiet to folijā vai gaļas papīrā un ļaujiet tai atpūsties vismaz 10 minūtes.
  • Atstājiet kartupeļus iekšējā traukā līdz kraukšķīgiem un kraukšķīgiem.
  • Novietojiet dziļu Cobb Frying trauku pannu un vāku uz grila un atstājiet sildīšanu 5 minūtes, līdz kartupeļi joprojām atrodas iekšējā traukā (ja vēl nav izpūstas).
  • Sildiet sviestu un pievienojiet sēnes. Maisiet, līdz sēnes mīkstina un iegūstiet brūnganu nokrāsu.
  • Ielejiet Chereso vīnu un samaisiet minūtes sildīšanu.
  • Iemaisa krējumu un ķiplokus un samaisiet, līdz mērce sabiezē, kas var ilgt apmēram 20-30 minūtes. Seep, Paprika.
  • Sagrieziet gaļu un pasniedziet ar grauzdētiem kartupeļiem un mērci. Blakus tam varat arī pasniegt svaigus salātus.

    Garšīgi!

    Previous post
    Next post
    Back to TIPS

    Leave a comment

    Please note, comments must be approved before they are published