Teie ostukorv

Teie ostukorv on tühi

PERUJIETIŠKO STILIAUS VIŠTIENA SU RYŽIAIS BEI ŽALIUOJU PADAŽU

Peru stila vistas gaļa ar rīsiem un zaļo mērci

 

Sagatavošanās laiks

20 min

 

Cepšanas laiks

60 minūtes

 

Porcijas

4

 

Sarežģītība

Viegls

Ātra un nesarežģīta sulīga un kraukšķīga Periwifer stila vistas ar rīsiem un zaļo mērci recepte uz gāzes grila

Sastāvdaļas:

  • 1 vistas gaļa 
  • 2 v. Š. (30 ml) eļļas
  • 2 v. Š. (30 ml) Amarillo pikanta mērce (Sus Srusha, Sambal, Vai kāda no jūsu iecienītākajām pikantajām mērcēm)
  • 1/2 kaļķi (60 ml), sula
  • 4 ķiploki
  • 2 a. Š. (2 g) ķimenes
  • 2 a. Š. (2 g) žāvēts oregano
  • Sāls un pipari pēc garšas

Rīsiem:

  • 2 tases (370 g) rīsi
  • 2,5 glāzes (355 ml) ūdens
  • 2 ķiploku daiviņas
  • Glazēts ķimenes

Zaļai mērcei:

  • 1/2 tase (118 ml) majonēze
  • 1 glāze (16 g) koriandra lapas
  • 1 ķiploku daiviņas, sasmalcinātas
  • 1 Jalapen, saspiests
  • 1/2 kaļķi (60 ml), sula

Rīsi

2 tases (370 g) rīsi

 

Rūpe:

Mēs berzējam vistu ar sāli

Sagatavojiet marinādes sastāvdaļas

Mēs marinējam vistu

Kad āda ir grauzdēta, mēs eļļojam atlikušo marinādi

Cep, līdz krūts sasniedz 74 ° C

Pasniedz ar rīsiem un zaļo mērci


1. Neobligāti; Ja vēlaties, lai vistas āda būtu īpaši kraukšķīga, sāliet to un nakti atstājiet to ledusskapī.

2. Mēs ražojam marinādi. Sajauciet eļļu, pikantu mērci, laima sulu, ķiplokus, ķimenes un oregano. Izmantojot šļirci, sagatavoto marinādi ievadiet vairākās vistu vietās, lai vienmērīgi sadalītu šķidrumu. Ja jums nav šļirces, vienmērīgi uzklājiet vistu no visām pusēm un atstājiet marinēt 1-8 stundas.

3. Uzkarsē bārbekjū līdz 425 ° F (218 ° C), izmantojot visus degļus.

4. Novietojiet vistu uz grila grila. Cepiet 3-10 minūtes, līdz vistas āda kļūst kraukšķīga un nepieturas pie grila. Uzmanīgi uzsitiet vistu un izslēdziet degļus zem tās. Atstājiet pārējos degļus, lai sadedzinātu tā, lai grila temperatūra sasniegtu 425 ° F (218 ° C).

5. Cepot vistu, rīsus mēs gatavojam atbilstoši jūsu iecienītākajai receptei. Neaizmirstiet ķiplokus un ķimenes.

6. Zaļai mērcei. Relatē, sajauciet, majonēzi, koriandru, ķiplokus, jelrapenu un laima sulu. Sit līdz gludai, atdzesējiet.

7. Kad vistas krūts sasniedz 165 ° F (74 ° C) grādus, noņemiet no grila un atstājiet vismaz Pirms griešanas un pasniegšanas atdzesējiet 10 minūtes. Mēs pasniedzam ar rīsiem, zaļo mērci un jūsu iecienītākajiem sezonas dārzeņiem.

Garšīgi!

Andrea Alden recepte

 

Eelmine postitus
Tagasi REKORTERID

Jäta kommentaar

Pange tähele, et kommentaarid tuleb enne nende avaldamist heaks kiita.