Sagatavošanās laiks 20 min |
Cepšanas laiks 60 minūtes |
Porcijas 4 |
Sarežģītība Viegls |
Ātra un nesarežģīta sulīga un kraukšķīga Periwifer stila vistas ar rīsiem un zaļo mērci recepte uz gāzes grila
Sastāvdaļas:
- 1 vistas gaļa
- 2 v. Š. (30 ml) eļļas
- 2 v. Š. (30 ml) Amarillo pikanta mērce (Sus Srusha, Sambal, Vai kāda no jūsu iecienītākajām pikantajām mērcēm)
- 1/2 kaļķi (60 ml), sula
- 4 ķiploki
- 2 a. Š. (2 g) ķimenes
- 2 a. Š. (2 g) žāvēts oregano
- Sāls un pipari pēc garšas
Rīsiem:
- 2 tases (370 g) rīsi
- 2,5 glāzes (355 ml) ūdens
- 2 ķiploku daiviņas
- Glazēts ķimenes
Zaļai mērcei:
- 1/2 tase (118 ml) majonēze
- 1 glāze (16 g) koriandra lapas
- 1 ķiploku daiviņas, sasmalcinātas
- 1 Jalapen, saspiests
- 1/2 kaļķi (60 ml), sula
Rīsi
2 tases (370 g) rīsi
Rūpe:
Mēs berzējam vistu ar sāli |
Sagatavojiet marinādes sastāvdaļas |
Mēs marinējam vistu |
Kad āda ir grauzdēta, mēs eļļojam atlikušo marinādi |
Cep, līdz krūts sasniedz 74 ° C |
Pasniedz ar rīsiem un zaļo mērci |
1. Neobligāti; Ja vēlaties, lai vistas āda būtu īpaši kraukšķīga, sāliet to un nakti atstājiet to ledusskapī.
2. Mēs ražojam marinādi. Sajauciet eļļu, pikantu mērci, laima sulu, ķiplokus, ķimenes un oregano. Izmantojot šļirci, sagatavoto marinādi ievadiet vairākās vistu vietās, lai vienmērīgi sadalītu šķidrumu. Ja jums nav šļirces, vienmērīgi uzklājiet vistu no visām pusēm un atstājiet marinēt 1-8 stundas.
3. Uzkarsē bārbekjū līdz 425 ° F (218 ° C), izmantojot visus degļus.
4. Novietojiet vistu uz grila grila. Cepiet 3-10 minūtes, līdz vistas āda kļūst kraukšķīga un nepieturas pie grila. Uzmanīgi uzsitiet vistu un izslēdziet degļus zem tās. Atstājiet pārējos degļus, lai sadedzinātu tā, lai grila temperatūra sasniegtu 425 ° F (218 ° C).
5. Cepot vistu, rīsus mēs gatavojam atbilstoši jūsu iecienītākajai receptei. Neaizmirstiet ķiplokus un ķimenes.
6. Zaļai mērcei. Relatē, sajauciet, majonēzi, koriandru, ķiplokus, jelrapenu un laima sulu. Sit līdz gludai, atdzesējiet.
7. Kad vistas krūts sasniedz 165 ° F (74 ° C) grādus, noņemiet no grila un atstājiet vismaz Pirms griešanas un pasniegšanas atdzesējiet 10 minūtes. Mēs pasniedzam ar rīsiem, zaļo mērci un jūsu iecienītākajiem sezonas dārzeņiem.
Garšīgi!
Andrea Alden recepte