TIPS
-
Kā izvēlēties gāzes veidu un cilindru grilam?
Gāzes grili joprojām atrod ceļu uz popularitāti Lietuvā, savukārt pasaulē tās veido visu pārdoto bārbekjū lielāko daļu. Mums joprojām ir daudz viedokļu, bet ne fakti, kas balstīti uz to, kāpēc...
-
Kā izvēlēties oglekļa grilu?
Tie, kas vēlas iegādāties oglekļa grilu, var izvēlēties pat no dažiem oglekļa griliem: keramikas kamado, metāla kamado, oglekļa grilu (tējkanna) un ceļot Cobb Grill. Tātad rodas jautājums par to, kad...
-
Kad izvēlēties elektrisko grilu?
Katram bārbekjū ir savas priekšrocības, šoreiz mēs diskutēsim, kad ir vērts izvēlēties elektriskos grilus. Elektriskie grili derēs tiem, kuriem patīk tīra cepšana. Jums nevajadzēs uztraukties par oglēm vai pelniem ar...
-
Kā izvēlēties grila suku?
Grila suku izvēle nav maza. Tie arī atšķiras pēc to garuma, materiāliem, rokturiem un vairāk par cenu. Tātad, kā jūs izvēlaties, vai varat iegādāties šo bārbekjū aksesuāru gan 3, gan...
-
Kā rūpēties par grilu?
Nepieciešama pareiza aprūpe, lai grils ilgāk un saglabātu skaistāku izskatu. Katram grila veidam nepieciešama atšķirīga aprūpe. Tātad, daudziem rodas jautājums, kā pareizi rūpēties par savu grilu? Karbības grila kopšana:...
-
Mēs izvēlamies gāzes grilu. Kas ir BTU un kāpēc tas ir tik svarīgi?
Apsverot gāzes bārbekjū iegādi, ir ļoti svarīgi zināt, kur sākt izvēlēties. Mēs aicinām jūs iepazīt vienu, ļoti nozīmīgu rādītāju, kas, kā mēs pamanām, ir ļoti zems traips. Satikt BTU.
-
Noderīgi un praktiski padomi Jāņiem
Jā, nav atdalāms no draugu grupas, jautru laiku dabā un, protams, garšīgu ēdienu. Un tas parasti tiek pagatavots virs ugunskura vai grila. Tāpēc mums ir praktiski padomi par to, kā...
-
Piparu liellopa steiks ar kartupeļiem un krēmīgu sēņu mērci uz Koba grila
Šī liellopu gaļas steika sulu spiešana un unikālā garša ir lieliski piemērota vēsiem vakariem, kad vēlaties piesātinātu un nedaudz taukainu ēdienu. Recepte tiek uzklāta uz Cobb bārbekjū, bet tā ir...
-
Mēs izvēlamies ceļojuma bārbekjū. 2 daļa
turpinājums. Lasīt 1 daļu šeit Cik ļoti jums ir pacietība gaidīt, kamēr grils atdziest? Lai arī šķiet, ka nav tik svarīgi iegādāties bārbekjū, spēja cept un iet tālāk ļauj jums...
-
Mēs izvēlamies ceļojuma bārbekjū. 1. daļa
Daudziem ir grūti izspiest savu brīvo laiku bez gardas ēdiena, kas pagatavots uz grila. Tas ir gan patīkams, jautrs process, gan garšīgi ēdieni ģimenei un draugiem. Un, satverot, sagādā tik...
-
Nogatavināts liellopa paneļa steiks ar dārzeņiem
Steiks ir pilnīga bārbekjū klasika. Liellopu gaļas steiks ir lieliska iespēja pārsteigt savus viesus ar negaidītu, bet nobriedušu, klasisku garšu. Šis ir pietiekami vienkāršs ēdiens, un ar šo recepti...
-
Cūkgaļas Šašliks ar brūno cukuru un burbonu
Šī ir nedaudz eksotiskāka vasaras ēdienu karaļa - Šašlika versija. Tomēr jūs to patiešām viegli pagatavosit un pārsteigsit uzņēmumu ar negaidītu garšu. Jūs varat pagatavot šo ēdienu gāzemE vai jebkurā citā...