Teie ostukorv

Teie ostukorv on tühi

Brandintas jautienos antrekoto steikas su daržovėmis

Nogatavināts liellopa paneļa steiks ar dārzeņiem

 

Steiks ir pilnīga bārbekjū klasika. Liellopu gaļas steiks ir lieliska iespēja pārsteigt savus viesus ar negaidītu, bet nobriedušu, klasisku garšu. Šis ir pietiekami vienkāršs ēdiens, un ar šo recepti jūs arī izveidosit garšīgu rotājumu, izmantojot gāzes grils.

Sastāvdaļas (4 porcijām):

  • 4 nobriedis liellopa gaļas uzņēmuma steiks (Ribas -ee) steiki
  • 6 ēd.k. citronu sula
  • 1 ēd.k. žāvēts timiāns
  • 2 sīpoli
  • 4 saldie pipari
  • 2 sparģeļu saišķi
  • sāls pēc garšas
  • Melnie pipari pēc garšas
  • 3 ēd.k. eļļa
  • 6 ēd.k. Steiku garšvielas

Iestudējums:

  • Lielā bļodā sajauciet citronu sulu, timiānu, smalki sasmalcinātus sīpolus, saldos piparus un sparģeļus, apkaisa ar sāli un pipariem un visu iemērc 15 minūtes;
  • Kamēr dārzeņi uzņem, karsējiet grilu ar ievietotu grauzdēšanas trauks līdz 200 ° C;
  • Berzējiet steikus ar steiku garšvielām. Noslaukiet grila režģi un smērē ar eļļu, izmantojot silikona suka;
  • Ielieciet dārzeņus grauzdēšanas trauks Un cepiet steiku 10 minūtes, vienreiz apgriezies. Pārvietojiet steika steiku uz cepta steika Griešanas dēļi, iesaiņojiet to folija / gaļas papīrs Un atstājiet gaļu, lai atpūstos 10 minūtes, pirms to sagriež virzienā, kas ir pretējais gaļas pavedienu virziens.
  • Kamēr steiks atpūšas, pagatavojiet dārzeņus tālāk, līdz tie kļūst mīksti un nedaudz brūni.

    Garšīgi!

    Eelmine postitus
    Järgmine postitus
    Tagasi TIPS

    Jäta kommentaar

    Pange tähele, et kommentaarid tuleb enne nende avaldamist heaks kiita.