TIPS
-
Halovīni cepumi / Koba grils
Ja jūs svinat, tas ir pēc iespējas jautrāk un jautrāk! Halovīni mēs jums piedāvājam grilu, lai ceptu garšīgus cepumus. Ķirbi, spokus vai jebkuru citu formu vai krāsu baudīs gan bērni,...
-
Pildīti pipari Helovīnam / Koba grilam
Helovīnam, kas arvien vairāk popularitāte Lietuvā, mēs ierosinām padarīt papriku pildītus ar maltīti, ķirbjiem un citiem dārzeņiem. Lai gan recepte ir visvairāk mobilajām ierīcēm Koba grils Tomēr viņi to varēs izmantot kopā ar...
-
100 tomātu mērce ar svaigu burratu. Pēc Gian Luca DeMarco teiktā
Vai varētu būt kaut kas labāks par mīlīgi pagatavotu mājās gatavotu tomātu mērci? Un tomēr ar svaigu burrata sieru? Tāpēc harizmātiskā Gian Luca DeMarco sāk jauno TV šova "La Mood"...
-
Glabāts sparģelis Āzijas stilā Pēc Koba teiktā jebkur, izņemot virtuvi
Sparģuss (sparģelis) arvien vairāk un vairāk fanu atklāj Lietuvā. Asparaguss ir ideāla izvēle ne tikai mājām, bet arī izbraukumā: jūs ātri sagatavosities, un jums patiks gan liels, gan mazs. Tie...
-
Beļģijas vafeles čuguna kastrolī: grils, lūžņi, mājas
Zelts, kraukšķīgs ārpuse un mīksts iekšpusē, smaržīgā vaniļa - jūs neatradīsit vienaldzīgu pret Beļģijas smaržu un garšu. Ar saldētām ogām, saldējumu, karameli, kļavu sīrups Vai pat grauzdēts bekons, ola - šīs vafeles...
-
Liellopu gaļas Velingtonas steiks Unilever pārtikas risinājumi
Svinībām vai īpašiem gadījumiem mēs jums piedāvājam patiesi ārkārtēju ēdienu - liellopa Velington steiku. Izgatavots no mīkstākās, visdārgākās liellopu gaļas daļas - iegriezuma, sēnes, ar zeltaini kraukšķīgu garozu, dekorēts Velingtonas...
-
Aprikozes uz rozmarīna iesmiem
Sagatavošanās laiks: 10 minūtes.Cepšanas laiks: 7 minūtes.Cepšanas metode: tieša Jums būs nepieciešams: 8 aprikozes (nav satriekti) 1 sauja rozmarīna 50 g cukura Vienkāršs, bet brīnišķīgs deserts. Virtuvē:Nomazgājiet aprikozes un sagrieziet uz pusēm.Izvēlieties...
-
Brazīlijas steiku salāti
Sagatavošanās laiks: 25 minūtes.Cepšanas laiks: 15 minūtes.Cepšanas metode: tieša Jums būs nepieciešams: 500 g rimyeye steiki 1 ēdamkarote medus 5 ēdamkarotes sojas mērces 2 ķiploku daiviņas, smalki sasmalcinātas 1 tējkarote svaiga...
-
Cepti āboli ar marcipānu
Porcijas: 4Sagatavošanās laiks: 10 minūtes.Cepšanas laiks: 30 minūtes.Cepšanas metode: netieša Sastāvdaļas 4 āboli 50 g rozīnes "sultāns" 25 ml ruma 50 g sviests 50 g auzu pārslu 50 g gaiši brūna...
-
Jēra ar Dizon sinepēm un kartupeļiem zviedru valodā (Haselback kartupeļi)
Porcijas: 6Sagatavošanās laiks: 40 minūtes.Cepšanas laiks: 90 minūtes.Cepšanas metode: netieša Sastāvdaļas 1 jēra kāja, apmēram 2,5 kg Marināde: 100 g Dizon sinepju 150 ml augu eļļas 4 ķiploku krustnagliņas 4 timiāna...
-
Iespiešana ar japāņu dārzeņu trauku
Šīs receptes autors Beļģis Pīters de Klercq pagatavoja šo ēdienu pasākumā 2018. gada 7.-12. Porcijas 4 1 ķīniešu kāposti 2 pāri 200 g sēņu 200 g spinātu 6 jauni burkāni...
-
Glazēta pīle (vai pīles filejas) ar piparmētru un tomātu Kasundi mērci
Šīs receptes autors Beļģis Pīters de Klercq pagatavoja šo ēdienu pasākumā 2018. gada 7.-12. Porcijas 4 ganLazūraAk: 2 DL (200 ml) Acacia medus 8 piparmētra 60 ml sojas mērces 1...