Teie ostukorv

Teie ostukorv on tühi

COBB receptas Pomidorų padažas su šermukšniais pagal Gian Luca Demarco

100 tomātu mērce ar svaigu burratu. Pēc Gian Luca DeMarco teiktā

Vai varētu būt kaut kas labāks par mīlīgi pagatavotu mājās gatavotu tomātu mērci? Un tomēr ar svaigu burrata sieru? Tāpēc harizmātiskā Gian Luca DeMarco sāk jauno TV šova "La Mood" sezonu ar šo slaveno itāļu recepti. Un, lai padarītu to daudz interesantāku - intrigu - Rowan ogas - ieslēgt. 

La Food Gian Luca Cobb Grill tomātu Padzas recepte

Gian Luca mērce gatavojās ceļojuma grilam Zaķe, Lieliski piemērots ēdiena gatavošanai jebkur: ne tikai uz izbraukumiem, bet arī lauku sētā, noliekot uz galda dzegā. Un jūs to varat pagatavot jebkurā grilā vai virs plīts.

Recepte Gian Luca DeMarco tomātu padase ar sprerkstēšanu

Sastāvdaļas:

  • 1 kg tomātu
  • 2 sīpoli
  • 1 sauja Rowan ogas
  • 2-3 ķiploku krustnagliņas
  • 1 ēd.k. sāls
  • 1 ēd.k. malti melnie pipari
  • 1 chabata 
  • 1 mārciņa svaiga bazilika
  • 1 apkaisa olīveļļas
  • 1 Burrat siers

Iestudējums:

  • Uzkarsē olīveļļu, pievieno dažas ķiploku daiviņas. 
  • Sagrieziet sīpolus uz pusēm un apcepiet
  • Pēc cepšanas sīpoliem novietojiet nedaudz rowan ogu
  • Sagatavojiet tomātus: sagrieziet kubiņos un ievietojiet pannā. Vāra uz lēnas uguns 15-20 minūtes. Pievienojiet sāli un piparus.
  • Pēc noņemšanas no uguns novietojiet svaigu baziliku.
  • Sasmalciniet sagatavoto masu ar rīve
  • Dodiet to ar svaigu burrata sieru un grauzdētu maizi. 

Recepšu video:

Šī recepte ir populārā La Food sezona. Šī recepte tika izgatavota La Mude šovā (parādīta svētdienās plkst. 9:30 TV3), kura pilna ziņa ir zemāk. Visas LA pārtikas stiepļu receptes un padomi Jūs atradīsit šeit.

Izrādes video:

 

    Garšīgi! 

    Eelmine postitus
    Järgmine postitus
    Tagasi TIPS

    Jäta kommentaar

    Pange tähele, et kommentaarid tuleb enne nende avaldamist heaks kiita.