Vai varētu būt kaut kas labāks par mīlīgi pagatavotu mājās gatavotu tomātu mērci? Un tomēr ar svaigu burrata sieru? Tāpēc harizmātiskā Gian Luca DeMarco sāk jauno TV šova "La Mood" sezonu ar šo slaveno itāļu recepti. Un, lai padarītu to daudz interesantāku - intrigu - Rowan ogas - ieslēgt.
Gian Luca mērce gatavojās ceļojuma grilam Zaķe, Lieliski piemērots ēdiena gatavošanai jebkur: ne tikai uz izbraukumiem, bet arī lauku sētā, noliekot uz galda dzegā. Un jūs to varat pagatavot jebkurā grilā vai virs plīts.
Sastāvdaļas:
- 1 kg tomātu
- 2 sīpoli
- 1 sauja Rowan ogas
- 2-3 ķiploku krustnagliņas
- 1 ēd.k. sāls
- 1 ēd.k. malti melnie pipari
- 1 chabata
- 1 mārciņa svaiga bazilika
- 1 apkaisa olīveļļas
- 1 Burrat siers
Iestudējums:
- Uzkarsē olīveļļu, pievieno dažas ķiploku daiviņas.
- Sagrieziet sīpolus uz pusēm un apcepiet
- Pēc cepšanas sīpoliem novietojiet nedaudz rowan ogu
- Sagatavojiet tomātus: sagrieziet kubiņos un ievietojiet pannā. Vāra uz lēnas uguns 15-20 minūtes. Pievienojiet sāli un piparus.
- Pēc noņemšanas no uguns novietojiet svaigu baziliku.
- Sasmalciniet sagatavoto masu ar rīve
- Dodiet to ar svaigu burrata sieru un grauzdētu maizi.
Recepšu video:
Šī recepte ir populārā La Food sezona. Šī recepte tika izgatavota La Mude šovā (parādīta svētdienās plkst. 9:30 TV3), kura pilna ziņa ir zemāk. Visas LA pārtikas stiepļu receptes un padomi Jūs atradīsit šeit.
Izrādes video:
Garšīgi!