Teie ostukorv

Teie ostukorv on tühi

Kepame su COBB. Seminaras

Cep ar Kobu. Seminārs

Kad laika apstākļi sasilst un, vasarai tuvojoties, mēs saņemam arvien vairāk izmeklēšanas, kā pareizi lietot Zaķe grilē, kā perfekti cept vai smēķēt dažādus ēdienus.

Klausoties jūsu vajadzības, jau 1. jūnijā mēs aicinām jūs iegūt zināšanas un uzlabot vai atjaunināt ēdiena gatavošanu Zaķe Bārbekjū prasmēs. Semināra mērķis ir iepazīstināt ar Koba bārbekjū vārīšanas principiem un baudīt cepšanu. Mēs apspriedīsim jautājumus, kas jums rūp, dalīsimies ar padomiem.

Jūs uzzināsit semināra laikā:

  • Kuras ogles izvēlēties Cobb bārbekjū?
  • Kā pareizi iestatīt bārbekjū?
  • Kā pareizi cept dažādus ēdienus?
  • Kā smēķēt vēlamos ēdienus?
  • Kādas piedevas izvēlēties no dažādiem ēdieniem un tā tālāk?
  • Vispopulārākās receptes
  • Mēs atbildēsim uz visiem iespējamiem jautājumiem

Semināra laikā mēs cepsim un uzdevumu:

Vistas krūtiņu, kuru marinējis pasaules grila čempions no Vācijas, Rock n berzē garšvielas

             

    Lasis vai foreļu fileja mēs smēķēsim Smokey olīvu koks ar čipsiem un augu maisījumu

                

      Mute -kausēšana sulīga Šašlika

                  

        Dažas idejas ar Kobu:

        Laiks un vieta:

        Galindų G. 9, Kaunas 47114, Lietuva

        Grilli.lt veikals

        16:00 - 18:00

        Pasākums ir bez maksas; Lūdzu, apstipriniet savu iesaistīšanos, aizpildot zemāk esošo reģistrācijas veidlapu:










        Eelmine postitus
        Järgmine postitus
        Tagasi SÜNDMUSED

        Jäta kommentaar

        Pange tähele, et kommentaarid tuleb enne nende avaldamist heaks kiita.