Zaķe Ar pieaugošo popularitāti un arvien vairāk līdzjūtību mēs organizējam tradīciju tradīciju.
Jūs esat progresēts Kobs Vai jūs esat tikai iesācējs? Vai varbūt jūs joprojām apsverat iespēju iegādāties šo bārbekjū?
Aiziet! Un mēs jums palīdzēsim izlemt!
Ceturtdien, 27. jūlijā, mēs aicinām jūs iegūt ne tikai teorētiskas, bet arī praktiskas zināšanas, cepot kopā Zaķe.
Jūs uzzināsit semināra laikā:
- Kā pareizi uzstādīt un sagatavoties cepšanai Zaķe?
- Bruģakmens vai oglekļa briketes?
- Cik oglekļa brikešu jāizmanto, cepot dažādas ēdienreizes?
- Kā sasniegt maksimālu siltumu?
- Cik ilgi cept dažādus ēdienus?
- Kā smēķēt ēdienu ar Kobu?
- Koba piederumi un to pareiza izmantošana?
- Mēs atklāsim populāras receptes
- Mēs atbildēsim uz visiem iespējamiem jautājumiem
-
Un ... tas vēl nav viss! Semināra laikā mēs būsim pirmie, kas jums iepazīstinās ar Pepper Queen Pipirus no ilgstošas distances kombinācijas
Semināra laikā mēs cepsim un uzdevumu:
Piekļu siers, kuru marinējis pasaules grila čempions no Vācijas, Rock n berzē garšvielasCūkgaļa atpakaļ Smokey olīvu koks olīvu čipsi
Mute -kausēšana sulīga Šašlika aromatizēta SAUZ mērce
Uz redzēšanos!
Laiks un vieta:
Galindų G. 9, Kaunas 47114, Lietuva
Grilli.lt veikals
16:00 - 18:00
Pasākums ir bez maksas; Lūdzu, apstipriniet savu iesaistīšanos, aizpildot zemāk esošo reģistrācijas veidlapu: