Burrito recepte mums nāca no BBQ eksperta Andre Rummel uzticamajām rokām.
Pīles marinēšana un paša burrīts 45 minūtēs prasīs apmēram stundu. Pietiks, lai četri cilvēki ēst.
Nepieciešamība:
- 2 pīles krūtis
- 4 sīpolu lapas
- 1 gurķis
- 4 V. Š. Hoisīna mērce
- 1 a. Š. pikanta čili mērce
- 4 tortiljas (diametrs 30 cm)
- 200 g vārītu un siltu suši rīsu
Marinādei būs nepieciešams:
- 1 ķiploku krustnagliņas
- 1 V. Š. olīvju eļļa
- 1 a. Š. sojas mērce
- Puse apelsīnu sulas
- 1 a. Š. Ķīniešu piecu spirta maisījums (Zvaigžņu anīsa, fenhelis, Sičuaņas pipari, kanēļa, krustnagliņas)
- Šķipsniņa sāls
Veidošana:
- Pirmkārt, sagatavojiet marinādi pīlēm. Nomizojiet un sasmalciniet ķiploku krustnagliņu, sajauciet ar citām marinādes sastāvdaļām un atstājiet pīles mērcēšanu vismaz stundu. Mēs iesakām turēt pīli marinādē līdz 8 stundām.
- Iztukšojiet pīli un pēc tam pārgrieziet pīles kutikulu ar atkārtotu dimanta rakstu pāri ādai. Novietojiet pīli uz auksta grila plāksnes tā, lai āda pieskaras plāksnes virsmai.
- Uzkarsē grilu un gaida, kamēr ādas tauki izšķīst. Pēc tam aizveriet vāku un cepiet temperatūrā 150 ° C temperatūrā Pēc apmēram 10 līdz 15 minūtēm apgrieziet un atstājiet cepšanu vēl 10 minūtes, pēc tam noņemiet atlikušo kutikulu un cepiet vēl 5 minūtes, līdz iekšējā pīles temperatūra sasniedz 60 ° C C
- Pīles ļauj atpūsties apmēram 10 minūtes un pēc tam sagriezt 2-3 mm biezos gabaliņos.
- Sagrieziet sīpolu lapas sloksnēs. Sagrieziet gurķi ceturtdaļās, noņemiet sēklas un sagrieziet arī sloksnēs.
- Sajauciet hoisin un pikantās čili mērces un ar šo maisījumu uzklājiet tortiljas. Pēc tam veidojiet rīsu līniju gar katru tortillu. Novietojiet vienu gurķu nūju rīsu labajā pusē, bet otru kreisajā pusē. Novietojiet virsū pīles un sīpolu lapas.
- Ielieciet tortiljas burrītā un nedaudz cepiet uz grila, lai maisījums būtu silts, un tortilla ir garšīga un pamostas - baudiet garšīgas pusdienas!
Vēl viena Andre Rummel recepte ir klasiskā un gardēžu bruska. Lasiet šeit.