Teie ostukorv

Teie ostukorv on tühi

Kiaulienos šonkauliai su TRAEGER griliu

Cūkgaļas ribas ar traeger grilu

Cūkgaļas ribas ir bez barības klasika. Ir dažādas variācijas, bet, iespējams, katram maizniekam ir sava firmas recepte, kuru viņš vienmēr izmanto un nekad kļūdaini pasniedz šādu ēdienu uz galda. Šajā amatā atradīsit arī klasisku, bet patiešām lielisku recepti.

Recepti dalās Trager, Global Grill Companies, Chefs. Mēs garantējam, ka rezultāts jūs pārsteigs, un sagatavošanās laikā Terks tiks dots ļoti mazs brīvais laiks.

Jūs varat pagatavot šo ēdienu Trageris grils vai jebkura cita bārbekjū vai pat cepeškrāsnī. Tomēr paturiet prātā, ka koka granulas vai ogles piešķir īpašu, unikālu smaržu un garšu.

Cūkgaļas ribas ar traegeru

Sastāvdaļas:

  • 4 cūkgaļas ribas
  • 1/2 Kausa zemes paprika
  • 1/3 tase ķiploku pulvera
  • 2 ēd.k. sīpolu pulveris
  • 2 V.S. čili garšvielas
  • 1 V.S. malts kajennas pipari
  • 2 V.S. melnie pipari
  • 1,5 ēd.k. žāvēts oregano
  • 1,5 izšķirt.Šāda. sasmalcināts ķimenes
  • 1/2 ābolu sula
  • 1/2 balta vīnogu sula
  • Medus
  • Trager que vai citu BBQ mērci, kuru jūs mīlat

    Iestudējums:

    • Sajauciet garšvielas: nelielā bļodā pievienojiet brūno cukuru, papriku, sīpolu pulveri, ķiploku pulveri, čili garšvielas, kajennu un melnos piparus, oregano un ķimenes. Labi samaisiet garšvielas;

    • Berzējiet ribas no abām pusēm ar iegūto garšvielu maisījumu;

    • Berzējiet sāls un brūnā cukura maisījumu gaļā un atstājiet ledusskapī, kas nesegts nakti;

    • Nokārtot Trageris Granulārs grils 135 ˚C temperatūra un sildiet grilu ar pārklātu vāku 15 minūtes;

    • Novietojiet ribas tieši uz grila grila tā, lai gaļīgā puse būtu uz augšu. Aizveriet vāku un cep 45 minūtes. Cepot ar granulētu grilu, izvēlieties netiešu cepšanas metodi (izmantojiet deflektoru), 135 ˚C temperatūra, dūmi, izmantojot iecienītākās koka skaidas vai spilventiņus.;

    • Kamēr ribas cep, sajauc ābolu un vīnogu sulu;
    • Noņemiet ribas no grila un novietojiet to cepšanas papīrs vai folijas gaļas puse uz augšu. Ielejiet sulas maisījumu uz ribām;

    • Uz katras ribu sloksnes novietojiet daudz medus. Cieši iesaiņojiet ribas cepšanas papīrs vai folija. Kāpēc mēs iesakām izmantot cepšanas papīru? Jums būs spēcīgāka dūmu garša un smarža.

    • Atgrieziet ribas grilā un cepiet vēl 1 stundu aizvērtu vāku. Temperatūra tāda pati - 135 ˚C.

    • Ritējiet ribas no papīra vai folijas un novietojiet tieši uz grila grila. Palieliniet temperatūru līdz 175 ˚C grādi un cepiet vēl 30 minūtes.

    • Suka Ieeļļojiet ribas Tragera que Vai arī ar citu iecienīto BBQ mērci un cepiet vēl 5 minūtes. Sagrieziet ribas un pasniedziet uzņēmumu, lai baudītu!

    Garšīgi!

    Eelmine postitus
    Järgmine postitus
    Tagasi TIPS

    Jäta kommentaar

    Pange tähele, et kommentaarid tuleb enne nende avaldamist heaks kiita.