Teie ostukorv

Teie ostukorv on tühi

Daržovių lazanija. Pagal Gian Luca Demarco

Dārzeņu lazanja. Pēc Gian Luca DeMarco teiktā

No pirmā acu uzmetiena lazanja ir izsmalcināts ēdiens. Šo bieži dzirdēto viedokli noliedz slavenā Gian Luca DeMarco, un tā dalās ar mums receptē. 

Mēs drosmīgi sakām - šī recepte padarīs visus, un veģetāro lazanju apburtu nocietinātu gaļas ēdāju sirdis! 

La Food Lasania Gian Luca Cobb Grill bārbekjū

Izrādes laikā la pārtikas dārzeņi tika izgatavoti uz kompakta, mobilā grila ZaķeTomēr jūs varat arī pagatavot šo ēdienu jebkurā citā bārbekjū vai mājas virtuvē.

Koba grila bārbekjū mobilā Gian Luca La Food Lasania veģetārā recepte

Sastāvdaļas 6 porcijām:

  • 1 liels baklažāns
  • 1 liels cukini
  • 6 lazanjas lapas
  • 2 Tomātu zariņi 
  • 1 saišķis (250 g) sparģeļi
  • 1 ķiploku krustnagliņa
  • 1 šķipsniņš muskatriekstu
  • Zirņu pākstis (pēc vajadzības)
  • Cukini gredzeni (pēc vajadzības)
  • Rīvēts siers (pēc vajadzības)
  • Parmezāns un Mocarela - pēc vajadzības
  • Anšovi (pēc vajadzības)
  • Olīvju eļļa (atbilstoši vajadzībām)
  • Sāls (pagaršot)
  • Malti melnie pipari (pagaršot)

Mērces sastāvdaļas

  • 2 L piena
  • 200 g sviests
  • 200 g kviešu miltu

Iestudējums:

  • Sagrieziet baklažānu un cukini plānās šķēlēs.
  • Cepiet abās pusēs uz grila. Ja jūsu grils - Kobs, izmantojiet Uzkarsēt lidmašīna.
  • Pannā vāriet olīveļļu un pievienojiet ķiplokus. Koba īpašniekiem ir visērtāk izmantot Kobu dziļa kastrolis
  • Ielieciet anšovus, kad ir ķīlnieks, un vāriet sagrieztus tomātus un olīvas. Ievietojiet zirņu pāksti un pannā sagrieztu pelnu. NEVAJADZIET Sāls un piparus.

Koba grils cep uz wok dziļi

  • Atlieciet dārzeņus malā.
  • Sagatavojiet pludmales mērci: izkausē sviestu, pievienojiet miltus un visu samaisiet. Pievienojiet 2 litrus piena un labi samaisiet ar slotiņu.

Koba grila bārbekjū mobilais ceļojums uz galda

  • Mērķa beigās un pievienojiet sāli un piparus.
  • Slāņa lazanja: pievienojiet daļu no vaboles mērces, pievienojiet baklažānus un cukini. Uz tiem - pagatavota tomātu un dārzeņu mērce. Apkaisiet ar mocarella, rīvētu sieru un parmezānu. Ielieciet lazanjas lapas. Nav nepieciešams pagatavot lazanjas lapas.

  • Turpiniet slāni un novietojiet cukini gredzenus virsū. Viņi piešķirs papildu garšu un izskatu.
  • Pagatavojiet lazanju uzkarsētā cepeškrāsnī līdz 180 ° C grādiem un cepiet 35 minūtes. Ja jūs cepat grilu, cepiet netiešā karstumā, izmantojot deflektoru (Kamado grila gadījumā).

 

Tie, kas vēlas aplūkot detalizētāku ražošanas progresu un dzirdēt vairāk padomu, tiek aicināti redzēt visu izrādi:

Mēs jums to atgādinām LA ēdiens Parādīts svētdienās plkst. 9:30 caur TV3; Šajā laikā jūs varēsit redzēt vēl interesantākus ēdienus, dzirdēt interesantus un iedvesmojošus stāstus. Nu, cepšana ar Zaķe Bārbekjū vajadzētu pievērst īpašu uzmanību - galu galā daži no ēdieniem tiks pārnesti ar šo ceļojumu, kompakto grilu. 

 

Citas LA pārtikas izstādes receptes, ko sagatavoja Gian Luca DeMarco:

100 tomātu mērce ar svaigu burratu

Slāņu aitas un kāpostu sautējums

Karpu poršeta

     

    Garšīgi! 

    Eelmine postitus
    Järgmine postitus
    Tagasi TIPS

    Jäta kommentaar

    Pange tähele, et kommentaarid tuleb enne nende avaldamist heaks kiita.