Teie ostukorv

Teie ostukorv on tühi

Griliai, griliailt, Andreas Rummel, receptas

Garšīgi kraukšķīgi rullīti vistas un sarkanie kāpostu ruļļi

Silti grilēta vistas gaļa ar vēsiem sarkaniem kāpostu salātiem - viena -kodola uzkoda, kas būs lieliski piemērota jebkurai ballītei vai pavadīt laiku dabā! Uzkodas ir savstarpēji saistītas ar visām iespējamām garšas: saldo skābumu, asu spēju, sāļumu. 
Andre Rummel izgatavoja šos Rolls BBQ šefpavāru meistarklases seminārā.

Porcijas būs pietiekamas 12 cilvēkiem.

Grils, Grillit, Andreas Rummel, recepte

Sastāvdaļas
2 vistas krūtiņa
2 tortilla plācenīši, 30 cm
Melnās sezama sēklas

Mērce:
4 V. Š. Teriyaki mērce
Neliela ingvera sakne
1 kaļķis (sula un rīvēta miza)
2-3 v. Š. Vasabi
1 V. Š. miso (klasiskā sojas pupu pasta)
2 v. Š. majonēze
 
Salāti:
1 sarkani kāposti
1 V. Š. sāls
1 V. Š. brūnais cukurs
1 V. Š. Laima sula
1 V. Š. Saldā čili mērce

Kā ražot

  • Pirmkārt, apkaisa vistas krūtiņu ar smalku sāli abās pusēs. Pēc tam pārklājiet vāku, grilējiet vistu netiešajā 180 ° C temperatūrā, līdz labi brūni - tā ilgs apmēram 20 minūtes.
  • Kamēr vista cep, plāni sarīvējiet sarkanos kāpostus. Ieteicams valkāt cimdu - pretējā gadījumā sarkanie kāposti krāsos pirkstus. Ievietojiet rīvētus kāpostus bļodā, apkaisa ar sāli un brūno cukuru un ar rokām notīriet esošo masu. Sāls un cukurs noņems lieko ūdeni, lai mīkstinātu kāpostus. Atstājiet maisījumu 10 minūtes.
  • Mērces pagrieziens. Sajauciet teriyaki mērci, pievienojiet rīvētu ingvera sakni, Vasabi, jāielīmē, saspiediet laima sulu. Visbeidzot, pievienojiet majonēzi maisījumam, lai mērcei piešķirtu krēmīgu tekstūru.
  • Gatavojot mērci, apgrieziet vistas krūtiņu un atstājiet cepšanu vēl 15 minūtes.
  • Pēc tam atgriezieties kāpostu salātos. Sautējiet kaļķu mizu salātu maisījumā, pēc tam sagrieziet un saspiediet sulu. Pievienojiet arī saldo čili mērci. 
  • Kad vistas gaļa ir cepta un rullēta, maiginiet to ar dakšiņu vai pirkstiem. Sajauciet vaļīgo vistu ar mērci. 
  • Paņemiet tortilla plācenīšus, pievienojiet salātu maisījumu un nedaudz nospiediet, vienreiz pagriezieties. Blakus tortiljas savītajai daļai novietojiet līdzīgu daudzumu vistas un stingri iesaiņojiet pārējos plācenīšus.Laupīt vistas ruļļus, Andreas rummel, recepti, grils, grilit
  • Novietojiet rullīti uz grila tā, lai tortiljas gals būtu apakšā un grilētu, līdz brūns. 
  • Uzklājiet majonēzi grauzdētiem tortiljas plācenīšiem - silikona suka ir lieliski piemērota tam. Visbeidzot apkaisa ar sezama sēklām un sagrieziet.Andreas Rummel, recepte, meistarklase, BBQ, Grill, Grillit, Napoleon

Garšīgas viena uzkodas!

Jūs varat arī redzēt, kā ruļļi izgatavo pats Andre Rummel. Atcerieties ieslēgt Lietuvas subtitrus!

Eelmine postitus
Järgmine postitus
Tagasi TIPS

Jäta kommentaar

Pange tähele, et kommentaarid tuleb enne nende avaldamist heaks kiita.