Teie ostukorv

Teie ostukorv on tühi

Grilintas ananasas su desertiniu mėtų ir medaus padažu pagal BBQ pasaulio čempioną Peter de Clercq

Grilēti ananāsi ar deserta piparmētru un medus mērci zem BBQ pasaules čempiona Pīters De Clercq

Grilēti ananāsi ir atšķirīgi - cepts ar deserta piparmētru, medu, ķiršu alus mērci un pasniegts ar ēdamu saldējumu.

Ieteicams cept ananāsus, kad vāks ir pārklāts, bet ar nelielu recepti*pielāgošanu*var arī cept atvērto grilu.

4 porcijām būs nepieciešams:

  • 1 ananāss
  • 150 ml ūdens
  • 50 g deserta mērces (recepte zemāk)
  • Ēdams saldējums (pēc garšas)

Ieteicams pagatavot mērci no agrāk. Viņam būs nepieciešams:

  • 200 g medus
  • 1 kanēļa nūjas
  • 2 zvaigžņu anīss
  • 2 kardamoni
  • 1 l ūdens
  • 500 ml ķiršu alus
  • Saujas svaigas piparmētras

Deserta mērces sagatavošana: Izšķīst medu, samaisiet ar sasmalcinātiem garšaugiem, garšvielām, atšķaida ar ūdeni un ķiršu alu. Ļauj atdzist un pēc tam pievienot piparmētru. Izplūst caur sietu. Uzglabāt glāzē ledusskapī.

Deserta sagatavošana:

  • Sajauciet ūdeni ar deserta mērci. Neragājiet ananāsus, apakšā berzējiet tikai dažus dziļākus dobumus.
  • Kamēr ananāsi ir atļauti ananāsā, ananāsi tiek glabāti plastmasas maisiņā. Injicējiet mērci un apmēram stundu cepiet ananāsus.
  • Pēc tam sagrieziet ananāsus uz pusēm un sagrieziet 1 cm sekcijās. Pasniedz ar saldējumu.

*Padoms: Ja jūs cepat ananāsus atvērtā grilā, vispirms sagrieziet sloksnēs, ievadiet mērci un pēc tam cepiet.

Eelmine postitus
Järgmine postitus
Tagasi TIPS

Jäta kommentaar

Pange tähele, et kommentaarid tuleb enne nende avaldamist heaks kiita.