Teie ostukorv

Teie ostukorv on tühi

Klasikinė ir gurmaniška brusketa pagal BBQ šefą Andreas Rummel

Klasiskā un gardēžu bruska zem BBQ šefpavāra Andreas Rummel

Jūsu tiesa ir klasiska bruskette un gardēžu bruska. Viegli pagatavojamas itāļu grauzdiņu receptes - BBQ čempions Andre Rummel. Cik daudz tu izturēsies? Tikai 20 minūtes.

Klasiskā bruska

Nepieciešamība:

  • 12 Brussquettes (franču speķa) šķēles (apmēram 1 cm biezas)
  • 2 ķiploku krustnagliņas
  • 4 tomāti
  • 2 Mocarela siera gabali
  • 15 bazilika lapas
  • Sāls
  • Svaigi malts pipari
  • 3 V. Š. olīvju eļļa

Veidošana:

Grauzdiņš abās pusēs, apcepiet Brusketti šķēles. Berzējiet ķiplokus uz vienas malas pusi.

Smalki sasmalciniet tomātus, mocarella un baziliku. Sajauc bļodā, apkaisa ar sāli, pipariem un apkaisa ar olīveļļu.

Izkliedējiet maisījumu uz grauzdētas saspraudes un vueli - tas kļuva lieliski.

Brusket ar guakamolu un kukurūzu

Nepieciešamība:

  • 1 kukurūzas vālītes
  • 50 g nesālīta sviesta
  • 12 Brussquettes (franču speķa) šķēles (apmēram 1 cm biezas)
  • 3 avokado
  • 1 ķiploku krustnagliņas
  • 1 Laima sula
  • Tabasco mērce (pēc garšas)
  • Sāls
  • Svaigi malts pipari

Veidošana:

Ieeļļojiet kukurūzas vālīti ar sviestu un cepiet apmēram 10 minūtes netiešā, 180 ° C siltumā. Apgrieziet vairākas reizes, līdz ir redzama grila režģis.

Kamēr burbulis cep, arī apcepiet Brusketti šķēles uz grila.

Nogrieziet un nomizojiet avokado, ievietojiet bļodā. Nomizojiet un saspiediet ķiploku daiviņu. Pievienojiet maisījumam laima sulu, Tabasco mērce un nedaudz sāls. Maisiet līdz gludai.

Uzklājiet guakamolu tieši uz grauzdētas bruskas. Ar asu nazi nogrieziet kukurūzu no vālītes, apkaisa ar sāli, pipariem un novieto virsū.

Ja vēlaties piesātinātu uzkodu, papildus pievienojiet tomātus un garšaugus.

Garšīgi!

Eelmine postitus
Järgmine postitus
Tagasi TIPS

Jäta kommentaar

Pange tähele, et kommentaarid tuleb enne nende avaldamist heaks kiita.