Jūsu tiesa ir klasiska bruskette un gardēžu bruska. Viegli pagatavojamas itāļu grauzdiņu receptes - BBQ čempions Andre Rummel. Cik daudz tu izturēsies? Tikai 20 minūtes.
Klasiskā bruska
Nepieciešamība:
- 12 Brussquettes (franču speķa) šķēles (apmēram 1 cm biezas)
- 2 ķiploku krustnagliņas
- 4 tomāti
- 2 Mocarela siera gabali
- 15 bazilika lapas
- Sāls
- Svaigi malts pipari
- 3 V. Š. olīvju eļļa
Veidošana:
Grauzdiņš abās pusēs, apcepiet Brusketti šķēles. Berzējiet ķiplokus uz vienas malas pusi.
Smalki sasmalciniet tomātus, mocarella un baziliku. Sajauc bļodā, apkaisa ar sāli, pipariem un apkaisa ar olīveļļu.
Izkliedējiet maisījumu uz grauzdētas saspraudes un vueli - tas kļuva lieliski.
Brusket ar guakamolu un kukurūzu
Nepieciešamība:
- 1 kukurūzas vālītes
- 50 g nesālīta sviesta
- 12 Brussquettes (franču speķa) šķēles (apmēram 1 cm biezas)
- 3 avokado
- 1 ķiploku krustnagliņas
- 1 Laima sula
- Tabasco mērce (pēc garšas)
- Sāls
- Svaigi malts pipari
Veidošana:
Ieeļļojiet kukurūzas vālīti ar sviestu un cepiet apmēram 10 minūtes netiešā, 180 ° C siltumā. Apgrieziet vairākas reizes, līdz ir redzama grila režģis.
Kamēr burbulis cep, arī apcepiet Brusketti šķēles uz grila.
Nogrieziet un nomizojiet avokado, ievietojiet bļodā. Nomizojiet un saspiediet ķiploku daiviņu. Pievienojiet maisījumam laima sulu, Tabasco mērce un nedaudz sāls. Maisiet līdz gludai.
Uzklājiet guakamolu tieši uz grauzdētas bruskas. Ar asu nazi nogrieziet kukurūzu no vālītes, apkaisa ar sāli, pipariem un novieto virsū.
Ja vēlaties piesātinātu uzkodu, papildus pievienojiet tomātus un garšaugus.
Garšīgi!