Mūsu viesis Stefans Pverts, Smokey Olive Wood, dibinātājs Smēķēšanas stundas laikā Sagatavojiet šo vienkāršo, bet visi pārsteigto ēdienu ar visu izskatu un garšu.
Nepieciešamie piederumi:
Sastāvdaļas:
- 2 vistas krūtiņa
- 50 ml olīveļļas
- 2 ķiploku daiviņas
- Par jūsu iecienītākajām garšvielām vistas gaļai. Mēs izvēlējāmies Eldurapi garšvielas vistas gaļai
- sāls
- 5 piparu veidi
Iestudējums:
- Iemērciet oranžās mikroshēmas alu. Mērcei jābūt vismaz 20 minūtēm. Ja jums ir vairāk laika, jūs varat ilgāk (būtisku atšķirību nebūs).
- Nomizojiet un sasmalciniet ķiplokus, piepildiet tos ar olīveļļu
- Nomazgājiet vistas krūtiņas ar ūdeni un sausu sausu ar virtuves papīru.
- Ieeļļojiet vistas krūtiņas ar ķiploku olīveļļu, apkaisa ar garšvielām. Mēs iesakām izmantot silikona suku - tā būs daudz ērtāk.
- Ieeļļojiet galdu ar ķiploku olīveļļu un novietojiet uz tā krūtis.
- Ielejiet mikroshēmas tieši uz kokogles un novietojiet galdu ar vistu. Cepiet netiešā karstumā 130–160 grādos.
Garšīgi!