Piekāršana ārvalstīs ir neizdzēšami iespaidi, ko mēs sniedzam no smieklīgākajiem ceļojumiem. Atmiņa, krāsas, skaņas, smaržas, garša paliek atmiņā. Mēs aicinām jūs atdzīvināt Vidusjūras valstu atmiņas ar spāņu valodu Smokey olīvu koks malka ar putekļiem, ar mikroshēmām un ar spilventiņiem un citi produkti garšvielām pārtikai.
Jūsu izvēlei ir pat 6 koki, kas parasti smēķē ēdienus ne tikai Spānijā, bet arī Portugālē, Itālijā un citās Dienvideiropas valstīs: no populārākajām - vispopulārākajām - olīvkoks, no maiga un viegla citrons vai tas ir apelsīns, aromātisks mandeļu koks izteikt valrieksts vai svētais Holma ozols.
Un kā smēķēt, lasīt tieši zemāk. Lai arī daudzi, šķiet, ir ārkārtīgi sarežģīts process, tas ir patiešām neticami vienkāršs. Jūs pavadīsit minūti, bet ticiet man - jūsu ēdieni būs daudz garšīgāki un izskatīsies labi!
Ir vairākas smēķēšanas metodes: auksts un karsts. Atkarībā no jūsu izvēlētās metodes ne tikai izmantotā koka lielums (rupjība), bet arī no gala rezultāta - smēķēšanas laiks.
Karstais ceļš - Visizplatītākais variants ir to ēdieni. Lai arī tas izklausās sarežģīti, tā ir cepšana satvērēju pasaulē, kuru laikā dažādu izmēru koka gabali uz oglēm (vai citiem siltuma avotiem, piemēram, gāzes degļiem). Sildot, tie nožūst, smiltīs un galu galā sadedzina, atbrīvojot dūmus. Tie ir tie, kas garšo un krāso gaļu.
Lai sezonētu ēdienus ar izvēlēto koku, dariet visu, kā parasti. Vienīgā atšķirība ir tā, ka pirms ēdiena ievietošanas pārklājiet ar mikroshēmām / spilventiņiem / spilventiņiem karstākajā vietā. Angļu bārbekjū tās ir ogles; Mēs iesakām izmantot īpašus dūmu ģeneratorus gāzē vai angļu valodā. Un tas tā! Viss, kas jums jādara, ir izbaudīt patīkamo smaržu un redzēt, kā jūsu ēdiens kļūst dzeltenīgs un daudz plašāka, bagātāka garša.
Starp citu, granulu grilos Nav vajadzīgas mikroshēmas: Grila degviela - apsildāmās koka granulas ne tikai cep, bet arī nogaršo trauku.
Lai dūmi izplatītos pēc iespējas ilgāk, gabalus vai mikroshēmas parasti iemērc ūdenī (normāls laiks - 30 minūtes, bet tas ir iespējams ilgāk: jūs esat iemērcis koku). Protams, jūs varat izvēlēties un paplašināt garšas ar citiem šķidrumiem: izmēģiniet alu, vīnu, brendiju, konjaku vai citus dzērienus. Katrs no tiem piešķirs papildu, atšķirīgu garšu un smaržu.
Koka gabalu lieluma izvēle ir atkarīga no tā, cik ilgi vēlaties smēķēt: atcerieties, ka mazākas skaidas, jo ātrāk tās sāk degt, jo intensīvāk smēķē un jo ātrāk tie beidzas smiltīs. Izskatās, kam tie ir vajadzīgi? Tomēr joprojām ir ēdieni, kas cep ārkārtīgi īsus, tāpēc, izvēloties lielus mikroshēmas vai spilventiņus, jūs vienkārši nevarēsit sniegt pietiekami daudz dūmu, lai sniegtu ātri aizraujošu ēdienu. Kā piemērus mēs varam pieminēt garneles, steikus, dārzeņus un tā tālāk. trauki.
Ir arī svarīgi pieminēt, ka katram kokam ir atšķirīga intensitāte. Daži viņiem piešķir bagātīgu, spilgtu garšu, bet citi dod vieglu, maigu. Tāpat kā garšvielas, koki jāapvieno ar traukiem. Bagātīgas koksnes dūmi ir piemēroti blīvas, spilgtas gaļas smēķēšanai, vienlaikus lietojot jūras veltes, dārzeņus, vistas smēķēšanu, esiet piesardzīgs: jūsu ēdieni var būt rūgti, asi un ar vieglu pēcteci pēcgaršu. Rozmarīns un Oregano varētu būt vienkāršs piemērs. Pirmais ir piemērots liellopu gaļas, jēra, zvēru garšvielām, savukārt Oregano ir daudz maigāks ēdiens. Visticamāk, ka jums būs grūti sajust nelielu daudzumu liellopu gaļas sautējuma. Tikmēr picā tā būs pietiekami gaiša.
Mēs iesakām YouTube kanālā izpētīt gāzes grila īpašniekus. Jūs atradīsit daudz informācijas un video par smēķēšanu šāda veida grilā. Mēs iesakām noskatīties šo video: šeit, šeit, un šeit.
Jūs varat lasīt vēl vairāk par smēķēšanu un šeit. Dūmu gredzens - Indikators ir tāds, ka ēdiens ir patiešām aromatizēts ar dūmiem.
Aukstumā Parasti kūpina zemā temperatūrā (līdz 20-25 grādiem). Šī ir visizplatītākā ultravišu frakciju izmantošana, kas tiek ievietota spirālveida formā dūmu ģenerators; Viens ģenerators Male ir miecēta, minimāli atverot grila augšdaļu un apakšējo vārstu un kūpinātus ēdienus, kas atrodas grila iekšpusē. Ģenerators var smēķēt no 6 līdz 8 līdz 16 vai pat 24 stundām, atkarībā no:
- Putekļi kvalitāte
- Ģeneratora kvalitāte
- Piepildīšana (piemēram, atdzesē, ja putekļi ir pārāk spēcīgi saspiesti)
- Gaisa plūsmas grils
Atcerieties, ka gan aukstos, gan karstos ēdienus vislabāk neatklāj pilna garša. Vislabāk ir sākt tos nogaršot nākamajā dienā, kad garša tiks sašūta un izplatīta visā produktā.
Mūsu veikalā www.griliai.lt Jūs atradīsit plašu aukstas smēķēšanas, ģeneratoru un karstu smēķēšanas izvēli, lielākus un mazākus spilventiņus, smēķēšanas kastes. Mēs aicinām jūs apmeklēt fizisko veikalu Kaunas, Žemaičių pl. 37- Mēs palīdzēsim jums izvēlēties un ieteiksim, kā smēķēt un iegūt perfektu rezultātu.