Teie ostukorv

Teie ostukorv on tühi

COBB prezentacija

Koba prezentācija

Neatkarīgi no auditorijas, daži ēdieni vienmēr saņem visvairāk komplimentus un iepriecina gan veģetāriešus, gan sulīgu gaļu. Protams, mēs par viņiem runājam - steiki un foreles.

Tāpēc šoreiz viesi pulcējās grila pēcpusdienā iemācījās cept un izbaudīt Koba bārbekjū: 
1) nobriedis liellopa gaļas steiki, garšvielu pipari un jūras sāls;
2) Cepti un olīvu dūmu dūmi, citroni un garšaugi garšviela ar forelēm.
Daudzi ir pārliecinājušies, ka šie iespaidīgie ēdieni ir ārkārtīgi vienkārši un ka daži mikroshēmas dēļ var dot unikālu un unikālu garšu.
Un, ja vēlaties uzzināt, kā pagatavot dažādus ēdienus un atklāt visas jūsu bārbekjū priekšrocības - sekojiet ziņām par mūsu organizētajām bezmaksas nodarbībām.
Eelmine postitus
Järgmine postitus
Tagasi UUDISED

Jäta kommentaar

Pange tähele, et kommentaarid tuleb enne nende avaldamist heaks kiita.