Mūsu mērķis ir dalīties ar pieejamo informāciju un palīdzēt jums izvēlēties vispiemērotāko grilu. Galu galā daži vēlas nekavējoties sākt cepšanu, viegli kontrolēt temperatūru, bet citi mēdz steigties un dot priekšroku lēnam un sarežģītākam procesam.
Tas ir paredzēts šiem - tiem, kuri vēlas ātri sākt cepšanu, padarīt to viegli un ātri samazināt un pazemināt temperatūru, viņiem ir liela cepšanas zona un pat kūpinātas maltītes, un tika dota gāzes grila nodarbība.
Un kā ir bārbekjū stunda bez garšīgām smaržām, vai ne? Tāpēc mēs parādījām, kā cept liellopu gaļas steikus divos veidos - tas ir patiešām elementārs.
Ārējā Napoleona sizzle zona fascinēja auditoriju: dažu minūšu laikā tā silda līdz 800 (!) Celsija. To var ieslēgt atsevišķi, nesildot visu bārbekjū, tāpēc, tiklīdz jūs varat pagatavot steikus, jūs tos varēsit ne tikai nekavējoties, bet arī nevainojami, ar minimālu gāzes patēriņu.