Steiku gatavošanas noslēpumi uz Napoleon Prestige grila kopā ar Beef Guru
Joprojām meklējat perfektu recepti, kā pagatavot perfektu, sulīgu un aromātisku liellopa gaļas steiku?
Vai zināt, kas ir atšķirīgs T-Bone, Tomahawk un Ribeye?
Rare, Medium, Well Done - kas tas ir?
Atbildes nemeklējiet - mēs drīz tās atklāsim!
16. oktobrī, plkst. 18.00, GRILIAI.LT un YOUTH GURU aicina uz degustāciju un izglītojošu semināru, kura laikā:
- Mēs gatavosim un, protams, degustēsim dažādas liellopu gaļas daļas: Ribeye, T-Bone, Tomahawk un iekšējo Tenderloin.
- Mēs uzzināsim par katras no tām īpašībām un garšām.
- Uzzināsim, kas īpašs ir gāzes grilu sānu deglis sizzle zone.
- Jaunākās tehnoloģijas liellopu gaļas izturēšanai Himalaju sāls kamerā no profesionāļa.
- Mēs pagatavosim un nobaudīsim neatkārtojamo piparu mērci gaļas ēdieniem.
Pasākuma laikā būs iespēja apskatīt arī jaunākās grilēšanas iekārtas un piederumus, uzzināt grilēšanas noslēpumus un trikus.
Pasākuma laikā katrs dalībnieks saņems vienreizēju 10% atlaidi griliem un 15% atlaidi aksesuāriem.
Gaidīsim jūs!