Viens no labākajiem šefpavāriem pasaulē, un mūsu lielais draugs Andre Rummel dalās idejā par atšķirīgu gaļīgu olu. No pirmā acu uzmetiena lietas izskatās diezgan sarežģītas, bet mēs jums apliecinām: tas ir ārkārtīgi vienkārši un tikai dažiSastāvdaļas.
Viens no nepieciešamajiemų produktsų - Filo mīkla. Lai gan to var izgatavot pats, tas prasa prasmes. Šī iemesla dēļ mēs iesakām iegādāties mīklu. Meklējiet viņu lielākos pārtikas preču veikalos, saldēto produktu nodaļā. Lai arī Rummels ir izvēlējies izmantot cūkgaļu šajā receptē, varat to aizstāt ar īpaši smalki sasmalcinātu un citādi sagatavotu cūkgaļu vai vistu.
Nepieciešamie piederumi:
Sastāvdaļas:
- 50 g sviesta
- 8 tukši olu čaumalas (preparāts: uzmanīgi izgrieziet olu galotnes, noņemiet iekšpusi. Noskalojiet čaumalas)
- 1 ola
- 8 Filo mīklas loksnes
- 250 g aplaupīta cūkgaļa
- Cūkgaļas garšvielas
- 8 mazi redīsi (vai lielāku redīsu lodītes)
Iestudējums:
- Izšķīdiniet sviestu un pārklājiet olu čaumalas iekšpusi. Filo mīklas lapas salieciet kvadrātos un pārklājiet olu apvalku (viena lapa uz čaumalas). Daļēji aizpildiet vaļīgo cūkgaļu, novietojiet redīsus un novietojiet cūkgaļu virsū. Viegli nospiediet. Apgrieziet mīklas lapas ar nazi vai sagrieziet ar šķērēm.
- Sakuliet olu. Ar ar silikona suku Pārklājiet izlaupīto cūkgaļu un filo mīklas malas, izvirzoties no apvalka.
- Salieciet foliju un pilnībā iesaiņojiet olas. Neaudzējiet foliju! Cepiet grilu 10 minūtes netiešā, 200 grādu karstumā. Noņemiet un atdzesējiet vēl 15 minūtes.
Garšīgi!