Jūsu grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Ėrienos šonkauliai azijietiškai

Jēra ribas aziāti

Porciju skaits: 4. Sagatavošanās laiks: izgatavošana 30 Min., Cepšana 15 minūtes.

Šī ieteicamā recepte - jēra ribas Āzijā - neatstās jums vienaldzīgu.

Jēra gaļa Lietuvā tagad piedzīvo renesansi - tauta atceras to, kas tika aizmirsts. Starpkaru Lietuvā lauksaimnieki izaudzināja gandrīz 1,5 miljonus vaislas aitu, tāpēc jēra gaļa nebija. Jērs nebija tikai elites maltīte, pat parastie cilvēki, kas ģērbti jēros. Viss, kas mums jādara, ir sekot mūsu vecvecāku ceļiem un neregulārajai gaļai, kas smaržo pēc riekstiem ...

Sastāvdaļas

  • 1 kg jēra ribu
Par Āzijas marinādi:
  • 2 šķēles sasmalcinātu ķiploku
  • 1 ēd.k. smalki sarīvēts ingvers
  • 1 sasmalcināts paprika
  • 1 ēd.k. medus
  • Citronu sula
  • 1 glāze sojas mērces

Iesniegšanai:

  • Laima auglis

Sagatavošana

Pirmkārt, sagatavojieties Āzijas marinādei, sajaucot visas sastāvdaļas un dažas stundas atstājot jēra ribas. Jūs varat tos atstāt uz nakti, ja vēlaties, lai marināde vēl labāk absorbētu gaļu.
Uzklājiet bruģakmens planšetdatoru un pagaidiet dažas minūtes, līdz tā kļūst pelēka. Vai arī, ja jums nav bruģakmens tablešu, varat izmantot presētās oglekļa briketes.
Kad degviela sasniedz nepieciešamo karstumu, novietojiet universālu kastroli un grilu un vismaz 5 minūtes pārklājiet ar bārbekjū.
Cepiet ribas apmēram 40–60 minūtes, apgriezti vienreiz vai divas visa cepšanas laikā. Cep, pārklājot ar vāku.

Pasniedziet gardas jēra ribas Āzijā ar svaigām kaļķiem vai citrona šķēlītēm.

Garšīgi!

Iepriekšējais raksts
Nākamais raksts
Atgriezties pie Padoms

Atstājiet komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pirms komentāru publicēšanas tie ir jāapstiprina.