Jūsu grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Vištienos vėrinukai filipinietiškai

Vistas iesmi filipīniešu valodā

Pakalpojumu skaits: 6. Sagatavošanās laiks: gatavošana 70 minūtes, cepšana 15 minūtes.

Šis ēdiens ir tik garšīgs! Vistas iesmi filipīniešu valodā ir viegla recepte jebkuram gadījumam. Dekorē, kas lieliski der jasmīnam vai basmati rīsiem un mango augļu salsai, tikai pastiprina eksotisko garšu elpu uz jūsu galda.

Sastāvdaļas

  • 0,9 kg vistas augšstilbu vai krūtis, bez ādas sagriezta vienā -Bite superos kubiņos
  • 3/4 tase sojas mērce
  • 1/3 glāzes kokosriekstu piens
  • 2 zaļā citrona sula
  • 1/4 glāzes rīsu etiķis
  • 1/4 tase medus
  • 4 ķiploku daiviņas
  • 3 lauru lapas
  • 2 tējkarotes svaiga rīvēta ingvera
  • 1/2 tējkaroti melno piparu

Rīsiem ar kokosriekstu pienu:

  • 1 glāze negrieztu jasmīnu vai basmati rīsus
  • 1 glāze kokosriekstu piena no kārbām
  • 3/4 tase kokosriekstu ūdens
  • 1/2 tējkaroti sāls
  • 3 kokosriekstu mikroshēmas
  • 1 ēdamkaroti kokosriekstu eļļa

Mango, ananāsi vai mango zemeņu salsa:

  • 1 vidēja lieluma nogatavojušies mango augļi, mizoti, sagriezti
  • 1 1/2 glāzes sagrieztas zemenes
  • 1/4 tase svaigu sasmalcinātu koriandra skrejlapu
  • 1 jalapeno pipari
  • 1 zaļa citrona sula
  • Šķipsniņu melno piparu
  • šķipsniņa sāls

Sagatavošana

Ievietojiet vistu lielā bļodā vai noslēgtā noslēgtā maisiņā.
Pievienojiet sojas mērci, kokosriekstu pienu, zaļo citronu sulu, rīsu etiķi, medu, sasmalcinātu ķiploku, ingveru un sezonu ar melnajiem pipariem. Pārspēt visu līdz gludai.
Ielejiet sagatavoto marinādi virs vistas un lauru lapām. Pārklājiet bļodu vai novietojiet maisu un atstājiet gaļu ledusskapī vismaz vienu stundu. Vēl labāk ir ļaut viņai būt tik nakti.
Uzkarsē bārbekjū, viegli izsmidziniet ar eļļu.
Rullējiet vistas gabalus uz iesmiem. Var būt gan nerūsējošais tērauds, gan koka. Pēdējais pirms vārīšanās uz tiem ir rūpīgi iemērc ūdenī, lai novērstu apdegumus, kad cepot.
Cepiet iesmus, līdz vistas gabali ir skaisti zeltaini un pilnībā cepti iekšpusē.

Cepot iesmus no pārējās marinādes, pagatavojiet mērci, pagriežot to apmēram 5 minūtes, līdz tā pietiekami sabiezē uz mērces konsistenci.

Pasniedziet vistas iesmus, kas garšoti ar mērci, dekonriekstu piena vārīti rīsi un mango, zemeņu pikantā salsa.

Apmēram 30 minūtes pirms sēdēšanas pie galda pagatavojiet rīsus.
Tas būs jāpievieno kokosriekstu pienam un kokosriekstu ūdenim vidēja lieluma katlā.

Ļaujiet katla saturu viegli vārīties, un pēc tam pievienojiet rīsus, kokosriekstu skaidiņas un kokosriekstu eļļu. Maisiet visu, pārklājiet ar vāku, samaziniet siltumu līdz minimālajam un ļaujiet rīsiem vārīties 10 minūtes. Pēc tam pilnībā izslēdziet siltumu un atstājiet rīsus pārklātā katliņā vēl 20 minūtes. Nav iespējas spīdēt iekšā vai atvērt vāku. Pēc 20 minūtēm pārklājiet vāku un izgatavojiet rīsus ar dakšiņu.

Pagatavojiet salsu vienlaikus. Ielieciet sagrieztus mango augļus, zemenes, koriandru, Jelapenu, bļodā saspiediet zaļo citrona sulu, sezonu ar šķipsniņu melno piparu un sāli. Vienreiz visu labi sajauciet un pārklājiet to auksti, līdz esat gatavs sēdēt pie galda.

Garšīgi!

P.S. Nedaudz par pašiem rīsiem.

Jasmīna rīsi ir unikālā aromāta un ārkārtas garšas garie graudu rīsi. Šie aromātiskie rīsi ir lieliski saskaņoti ar tā vārdu. Vorējot, viņi izplatīja brīnišķīgo ziedu aromātu. Tie ir bezrūpīgi un ir viegli iederīgi, piemēroti visiem ēdieniem, kas pagatavoti dziļā pannā.

Basmati rīsi ir īpašs garu grādu rīsu veids. Tie ir īpaši ar to (atšķirībā no citiem rīsu veidiem, kuriem ir ļoti vāja smaka) izstaro vilinošu aromātu un ar vieglu riekstu garšu. Vorējot, plāni graudi kļūst lielāki un apjomīgi.

Izmēģiniet un izvēlieties savus favorītus.

Receptes avots: Half Bake Harvest - izgatavots ar mīlestību

Iepriekšējais raksts
Nākamais raksts
Atgriezties pie Padoms

Atstājiet komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pirms komentāru publicēšanas tie ir jāapstiprina.