Jūsu grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Pyragas su kiauliena ir obuoliais. Pagal Gian Luca Demarco

Kūka ar cūkgaļu un āboliem. Pēc Gian Luca DeMarco teiktā

Vai zinājāt, ka cūkgaļa lieliski der ar āboliem? Slavenais šefpavārs Gian Luca DeMarco piedāvā pagatavot garšīgu un piesātinātu kūku no ikdienas sastāvdaļām.

La pārtikas kūkas laikā tika pagatavota ar kompaktu, mobilo grilu Zaķe un šī grilēt pannā Cobb WokTomēr jūs varat arī pagatavot šo ēdienu jebkurā citā bārbekjū vai mājas virtuvē ar pieejamiem cepšanas traukiem. 

Cobb Grill Mobile Gian Luca recepšu cūkgaļas kūka ar ābolu grilu

Tabulas: Stils de vie akacia pasniegšanas galdi. Naži: olīvu kalti. Nažu statīvs: stils de vie

 

Sastāvdaļas 8 porcijām:

Mīkla:

  • 400 g miltu
  • 200 g sviests
  • 100 ml ūdens
  • Sāls (pagaršot)

Uz pildījumu:

  • 400 g malta cūkgaļa
  • 250 ml 35% krējuma
  • Olīvju eļļa (Cepšanas apkaisa)
  • 2 āboli
  • 1 ola
  • 1 sīpols
  • Sāls un pipari (pagaršot)
  • Kanēlis (pēc garšas)

 

La Pārtikas cūkgaļas kūka ar Koba grilu Gian Luca DeMarco Tabula: olīvu / stila de vie kolekcija

Iestudējums:

  • Sasmalciniet aukstu sviestu un sasmalciniet miltus un pamazām pievienojiet ūdeni. Pievienojiet pāris šķipsniņu sāls. Sadaliet mīklu divās daļās, iesaiņojiet katru ar ēdiena iesaiņojumu un 30 minūtes atstājiet ledusskapī.
  • Apcepiet smalki sasmalcināto sīpolu uz olīveļļas un pievienojiet zemes cūkgaļu. Sezona ar sāli un pipariem.
  • Sagrieziet 1 ābolu kubiņos, apcepiet ar gaļu.

Mobile Grill Cobb recepte la pārtikas cūkgaļas kūka

  • Izvelciet mīklu, iztaisnojiet to veidnē ar cepamo papīru. Ielieciet gaļu un ābolu pildījumu.
  • Sagrieziet otro ābolu pusmēness un novietojiet to uz gaļas ookulārā pildījuma.
  • Bļodā sakuliet olu un 250 ml taukaina krējuma. Sezona ar kanēli, sāli un pipariem. Pievienojiet krējuma mērci gaļas pildījumam. Izvelciet atlikušo mīklu, sagrieziet un pārklājiet pildījumu.
  • Cepiet bārbekjū netiešā temperatūrā 180 grādos vai cepeškrāsnī 35–40 minūtes.
 

Tie, kas vēlas aplūkot detalizētāku ražošanas progresu, dzird vairāk padomu un ēdiena dzimšanas vēsturi, lai redzētu visu izrādi - to Jūs atradīsit šeit

Mēs jums to atgādinām LA ēdiens Parādīts svētdienās plkst. 9:30 caur TV3; Šajā laikā jūs varēsit redzēt vēl interesantākus ēdienus, dzirdēt interesantus un iedvesmojošus stāstus. Nu, cepšana ar Zaķe Bārbekjū vajadzētu pievērst īpašu uzmanību - galu galā daži no ēdieniem tiks pārnesti ar šo ceļojumu, kompakto grilu. 

 

Citas LA pārtikas stiepļu receptes:

100 tomātu mērce ar svaigu burratu

Karpu poršeta

Slāņu aitas un kāpostu sautējums

Dārzeņu lazanja

    Garšīgi! 

    Iepriekšējais raksts
    Nākamais raksts
    Atgriezties pie Padoms

    Atstājiet komentāru

    Lūdzu, ņemiet vērā, ka pirms komentāru publicēšanas tie ir jāapstiprina.