Helovīnam, kas arvien vairāk popularitāte Lietuvā, mēs ierosinām padarīt papriku pildītus ar maltīti, ķirbjiem un citiem dārzeņiem.
Lai gan recepte ir visvairāk mobilajām ierīcēm Koba grils Tomēr viņi to varēs izmantot kopā ar jebkuru citu bārbekjū vai pat ēdienu gatavošanu mājas virtuvē.
Šo papriku sagatavošana būs ātra un vienkārša. Sastāvdaļas - atrodamas katrā virtuvē, un griešanas svari sejas būs jautri gan mazai, gan lielai. Mēs novēlam jums šausmīgi garšīgas un šausmīgi jautras brīvdienas! Booooo!
Nepieciešamie piederumi:
- Cobb Cobestone oglekļa tablete (1 pc) vai Vēbera oglekļa briketes (8 gab.). Briketes būs jāiedarbojas Vēbers / Aizdedzināt iedegums (4 gab)
- Ugunsdzēsējs (piem. Petromax mini vai Petromax profesionālis)
- Cobb Deep Cepšanas panna
- Koba bārbekjū plāksne
- Koba cepšanas grils
Sastāvdaļas:
- 4-5 dzeltenu / oranžu papriku (atkarībā no lieluma)
- 500 g beztauku liellopa gaļas
- 1/2 smalki sasmalcināts vidēja lieluma sīpols
- 1/4 glāze konservētu tomātu
- 1 ēd.k. Tomātu pastas
- 1/2 glāze saldētu zirņu
- 2 glāzes kubu sagrieztu ķirbi
- 1 ēd.k. kajenna (asi) pipari (pagaršot)
- 1 ēd.k. sasmalcināts ķimenes
- 1 ēd.k. sāls (pēc garšas)
- 1 ēd.k. maltu pipari (pēc garšas)
- 1 ēd.k. brūnais cukurs
- 2 lielas ķiploku daiviņas smalki sasmalcinātas
- Olīvju eļļa
- Sviests
Iestudējums:
- Izgrieziet papriku augšējo daļu (apmēram 1-2 cm), noņemiet sēklas. Izmantojot asu nazi, nogrieziet acis un degunu. Ielieciet papriku uz sāniem.
- Ielikt Koba bruģakmens kokosriekstu oglekļa tablete ar ar ugunsdzēsēju Un pagaidiet dažas minūtes, līdz oglekļa tablete kļūst pelēka. Vai arī, ja jums nav Bruģakmens tabletes, izmantojiet citus, piemēram, Vēbera oglekļa briketes; Jūs tos sadedzināsiet, aizdedzinot tos tvertnes; Cepšana būs iespējama, kad briketes kļūs pelēkas (kas var ilgt 15-20 minūtes).
- Līdz Koba grils Likt dziļa kastrolis Un ļaujiet sildīt vismaz 5 minūtes.
- Viegli, maisot pannā, apcep sīpolus un ķiplokus uz eļļas, līdz tik caurspīdīgs.
- Ielieciet mīnu pannā un viegli apcepiet. Pievienojiet kajēnas piparus, kum, sāli, piparus un cepiet vēl 5-8 minūtes. Pievienojiet tomātus, tomātu biezeni, cukuru, zirņus un pārklājiet ar grila vāku.
- Kad šķidrums ir iztvaicējis, salociet un piepildiet ar šo izgatavoto pildījumu ar grieztajiem papriku (aptuveni 3/4).
- Uz to pašu dziļo panna Pievienojiet ķirbi un pievienojiet 3/4 glāzes ūdens. Pārklājiet ar vāku un vāra uz lēnas uguns, līdz ķirbis mīkstina.
- Pēc garšas pievienojiet sviestu, sāli un piparus. Sasmalciniet, līdz ķirbju masa ir mīksta un pūkaina. Piepildiet atlikušo piparu tilpumu. Ja vēlaties apkaisīt ar sieru.
- Noņemiet pannu no grila un novietojiet Cobb Rifilized Griddle plakni un uz tā grilēt grils; Pārklājiet vāku un cep, līdz paprika ir mīkstināta (apmēram 25 minūtes).
Garšīgi!