Jūsu grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Tinkamas kuras – gardaus maisto link!

Pareiza degviela - pret garšīgu ēdienu!

Kad vasara paātrinās, lielākā daļa grila cienītāju un pelnu bārbekjū jau ir atgriezušies pelnītajās vietās Homesteads, kuģu klājos un nometnes lapenē. Starp tiem ir jaunas modernas bārbekjū, gaidot, kad viņi tiks novietoti un parādīti viņu priekšrocības. Tomēr, lai sasniegtu vislabāko iespējamo rezultātu, ir pienācis laiks domāt par to, kādu oglekli mēs tos pareizi uzkarsim. Tātad, pirms atnesa mājas ogļu maisu, uzzināsim, kāpēc kvalitatīvas ogles ir svarīgas un kādas ogles mums vajadzīgas.


ogles bārbekjūNeatkarīgi no oglekļa formas vai tā apstrādes, tos visus veido noteikta apsildāma koksne. Lēnām dedzinoša koksne augstā temperatūrā un telpā bez skābekļa, process noņem lielāko daļu ūdens un dabisko sveķu, ko tā satur, un ogles tiek karbonizētas (organisko vielu pārveidošana). Tā rezultātā tiek iegūta degviela, kas sadedzina karstu, tīru un efektīvu. Ir svarīgi iegādāties labu termometru un izmantot pareizo kokogli. Ilgu laiku bārbekjū un bārbekjū meistari ir pamanījuši, ka labāk ir pagatavot pārtiku un regulēt cepšanas temperatūru, kad koks ir sadedzināts līdz oglēm, pretējā gadījumā ēdiens var būt dūmakains, iegūstot rūgtu un pikantu garšu.

Presētas briketes griliemVisas kvalitātes kokogļu sugas izstaro koncentrētāku karstumu, tāpēc nav brīnums, ka daudzi pasaules grila meistari izvēlas izveidot īpaši oglekli. Jau sagatavotas augstas kvalitātes un dabiskās ogles ļaus iegūt vēlamo rezultātu katras cepšanas laikā un samazinās laika laiku salīdzinājumā ar vienkāršās koka sadedzināšanu. Ieteicams izvēlēties labi zināmu zīmolu oglekli, kas atbilst visaugstākajiem standartiem, lai nodrošinātu, ka kokogles atbalstīs vienmērīgu karstumu un būs bez kaitīgiem ķīmiskiem piemaisījumiem. Izvairieties no lētākās kokogles, kas izgatavotas no koka atkritumiem, tiek apstrādāta ar daudzām kaitīgām ķīmiskām vielām, lai aizstāvētu termītus un citus parazītus. Tātad, uzstādot bārbekjū uzticamiem ražotājiem cietkoksnes ogles, jūs būsiet pārliecināts, ka jūs gatavojat kvalitāti un veselīgu pārtiku.

Ir arī svarīgi zināt, ka ir vairāki apsildāmās koksnes veidi, kas var būt oglekļa briketes, vienkāršās ogles, garšas briketes vai kokosriekstu oglekļa briketes. Lai atvieglotu jums bārbekjū kvalitatīvu un atbilstošu ogļu izvēli, mēs iepazīstinām ar to pārskatu un pamatfunkcijām:

Dabiska kokogles (rupja oglekļa)Izgatavots no dabiskas cietkoksnes. Piemēram, bOgļu sauļošanās ilgums ir apmēram 15-20 minūtes un cepšanas laiks līdz 2,5 stundām, atkarībā no vides apstākļiem un degšanas regulēšanas. Šāda veida oglēm ir raksturīga karsta un nepārtraukta sadegšana, bet karstums var būt nevienmērīgs, sākumā karstāks un beigās vēsāks. Kokogles tiek izgatavotas, neizmantojot piedevas, tā sadedzina tīru un atstāj ļoti maz pelnu, ir viegli iedegt uguni. Piemērots izmantošanai visās ogļu bārbekjū.

Dažādas cietkoksnes oglekļa briketes (presēta ogleklis) - Tā ir gatava degviela nepārtrauktai nepārtrauktai sadedzināšanai un uztur pastāvīgu temperatūru. Šī degvielas iedeguma ilgums ir 10 līdz 20 minūtes, un cepšanas laiks ir līdz 3 stundām. Izvēloties augstas kvalitātes briketes, ir svarīgi atzīmēt, ka tās ir izgatavotas no 100% dabiskām organiskām vielām bez ķīmiskām vielām, tad ēdiena gatavošanas ēdienam nebūs svešu smaku vai garšu. Ātrākai un karstai cepšanai ieteicams izvēlēties ozolkoka presētās oglekļa briketes. Lai sasniegtu tādus pašus rezultātus, brikešu sagatavošanai nepieciešama daudz mazāka summa, salīdzinot ar parasto kokogli. Piemērots izmantošanai visās ogļu bārbekjū. Tā ir visefektīvākā degviela gan izklaidei, gan profesionāli.

Nospiediet kokosriekstu čaumalas oglekļa briketes (presēts ogleklis) - Pilnīgi dabiskas spilvenu formas briketes, kas izgatavotas no kokosriekstu čaumalas oglēm. Jāšanās laiks 15 minūtes briketes atbrīvo siltumu līdz 4-5 stundām. Kokosriekstu brikešu temperatūra ir augstāka nekā kokogles. 1 kg kokosriekstu kokogles aizstāj apmēram 2 kg jebkuras citas kokogles. Šī dabiskā degviela satur bez ķīmiskām vielām, bez sēra, kas ir ļoti svarīgs ēdiena gatavošanā. Pelni paliek nedaudz vairāk, bet šī degviela neizstaro dūmus un smaržu. Piemērots izmantošanai visās ogļu bārbekjū. Šī degvielas izvēle ir lieliska visiem mazāku tilpuma bārbekjū, piemēram, piemēram, Koba premjerministrs vai tas ir Cobb Supreme, Un jo īpaši bārbekjū īpašniekiem, kuri ir svarīgi organismam un ērti ēdiena gatavošanai daļēji ieslēgtās telpās, lapenēs, terasēs, īpašos pilsētas apstākļos vai pat aukstajā sezonā virtuvē zem pārsega.

Nospiediet kokosriekstu ogļu briketes ar aromātiem - Tās ir ar spilvenu formas briketes, kas izgatavotas, sajaucot kokosriekstu apvalka ogles pēc garšas veidojošiem maisījumiem. Šīs degvielas sauļošanās laiks ir 10-15 minūtes un uztur siltumu līdz 4 stundām. Izvēlieties tikai visaugstākās kvalitātes un dabisko kompozīcijas briketes, kas jums piešķirs brīnišķīgu aromātu un pikantu un izcilu garšu, kad jūs liessit pārtikā. Šī degviela ir arī nepilnīga un bez smaržas, padarot to piemērotu dažādiem cepšanas apstākļiem un nepiesārņo vidi. Piemērots izmantošanai dažādos grila un grila gadījumā un palīdz sasniegt izcilus rezultātus.

Presētas kokosriekstu riekstu čaumalas oglekļa tabletesŠo kompakto un ekonomisko tablešu iekaisums tiek sasniegts 4-5 minūšu laikā un nodrošina vairāk nekā divas stundas pēc pastāvīga karstuma. Ja ugunsgrēks nav iestatīts ar vienkāršām briketēm, lielisks risinājums, lai izmēģinātu šīs tabletes, kas piešķir daudz vairāk siltuma un sadedzina ilgāk nekā tāda paša svara kokogles. Lieliski pielāgots kempingam vai vēlas cept pilsētu apstākļos, jo Šī degviela neizstaro dūmus un smaku, kas piemērota mazāka apjoma grila griliem.

oglekļa degvielas salīdzinājums bārbekjū

Nākamais raksts
Atgriezties pie Padoms

Atstājiet komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pirms komentāru publicēšanas tie ir jāapstiprina.