Kiaulienos šašlykai su ruduoju cukrumi ir burbonu

Cūkgaļas Šašliks ar brūno cukuru un burbonu

Šī ir nedaudz eksotiskāka vasaras ēdienu karaļa - Šašlika versija. Tomēr jūs to patiešām viegli pagatavosit un pārsteigsit uzņēmumu ar negaidītu garšu.

Šašliks ar brūno cukuru un burbonu

Jūs varat pagatavot šo ēdienu gāzemE vai jebkurā citā grilā. To var izdarīt arī cepeškrāsnī. Bet paturiet prātā, ka koka granulas vai ogles dod īpašu, unikālu smaku un garšu, un ar gāzes grils Lai iegūtu, izmantojot smēķēšanas kasti; Varat arī izmantot ar gāzes griliem ar Rotisserie iesma sistēma, kas ir lieliski piemērots Šašlika cepšanai.

Šašlika cepšanas sistēma ar šķībo Napoleonu

Sastāvdaļas (8 porcijām):

  • 1,5 - 2 kg cūkgaļas kakla vai asmens
  • 1 glāze BBQ mērces, piemēram, Trager que
  • 1/2 tase brūnā cukura
  • 2 ēd.k. ābolu sidra etiķis
  • 1 ēd.k. ķiploku pulveris
  • 2 ēd.k. Vorčesteras mērce
  • 1/4 glāzes burbons
  • 3 ēd.k. sāls

Iestudējums:

  • Pirms izgatavošanas mazgājiet cūkgaļu, noteciniet ar papīra dvieļiem un Ļoti ass nazis Sagriezts iegarenās, nevis biezākās centimetra sloksnēs;

  • Nelielā bļodā sajauciet BBQ mērci, brūno cukuru, etiķi, ķiploku pulveri, zirnekļa mērci, burbonu un 2 ēdamkarotes sāls. Labi samaisiet;

  • Sajauciet brūno cukura marinādi ar gaļu, ievietojiet šķipsniņā un atstājiet vismaz 6 stundas ledusskapī un vēlams uz nakti;

  • Ja jūs cepat tālāk oglekļa bārbekjū, siltums pilna ogļu iekaisuma akmeņogles Un pagrieziet tos uz vienu grila pusi, izveidojot karstas un aukstas vietas.

  • Ja jūs cepat tālāk gāzes grils, vienkārši ielieciet tik daudz degļa, cik tas būtu pietiekami visam Īres rādītājs lai sildītu iespiešanos. Gatavoties un lidmašīna, kas būs deflektors, lai radītu netiešu cepšanas efektu.

  • Kamēr grils sasilst, rullējiet gaļu uz iespraust; Jūs varat izmantot 2-3 gabalus uz vienu iespraust.
  • Tiklīdz grils sasilda pietiekami daudz, pievienojiet iesmu. Cepiet katru pusi 2-3 minūtes.
  • Cūkgaļai jāsāk kļūt brūngana, un tās virsma ir karamelizēta, taču pirms tā sākšanas mēģiniet noņemt iespiešanos no tiešas karstuma. Cepiet vēl 2-3 minūtes katrā pusē. Ja nepieciešams, cepiet, līdz veidojas bagātīgā brūnā karameļu krāsa.
  • Ja gaļa ir ieguvusi vēlamo krāsu, pārnesiet tos uz netiešo siltuma zonu vai novietojiet deflektoru un pabeidziet to - tas prasīs apmēram 5 minūtes.
  • Ja jūs izmantojat Gaļas termometrs Lai pārliecinātos, ka gaļa ir patiešām pagatavota - gaļas iekšējai temperatūrai jāsasniedz 63 grādi pēc Celsija. 

Garšīgi!