📦 Bezmaksas piegāde, iegādājoties par €150 vai vairāk.

Jūsu grozs

Jūsu grozs ir tukšs

GRILI

Grili pārstāv īstu barbekjū renesansi! Aizvien pieaugošā barbekjū kultūras popularitāte ļauj iepazīt cepšanas iekārtās grilēto ēdienu dažādas garšas. Augstas kvalitātes grili sniegs baudu ne tikai ēdot, bet arī no paša gatavošanas vai kūpināšanas procesa. Grili var būt dažāda veida, lieluma un dizaina. Daži ir kurināmi ar malku, oglēm vai briketēm, citu kurināmais ir dabasgāze, sašķidrināta gāze vai elektrība. Vieni sver tikai dažus kilogramus un ir pārnēsājami, citi kļūst par āra virtuves neatņemamu sastāvdaļu.

Šādas dažādības rašanos ir veicinājušas klientu vēlmes un vajadzības. Kādas tās ir? Tiem, kuri novērtē īstu dūmu aromātu un nebaidās, grilu iekurot, notraipīt rokas, piemērotākie ir ogļu grili. Šie grili tiek kurināti ar presētām briketēm, kokosriekstu čaulu ogļu briketēm vai kokoglēm. To iekuršana ilgst aptuveni 30 minūtes, taču lēnākais iekuršanas un cepšanas process dažiem entuziastiem sagādā lielāku baudu – tas ir savdabīgs relaksācijas veids.

Ja jums patīk ceļot un pavadīt laiku dabā, medībās, makšķerējot vai lauku mājā, labākā izvēle ir tūrisma grili. Tie ir viegli, kompakti, neaizņem daudz vietas, taču ļaus ātri pabarot visu ģimeni vai draugu kompāniju! Ja ēdāji būs tikai daži, cepiet cepeti vai zivi, ja vēlaties pabarot kompāniju, cepiet prāvu cūkgaļas kaklenīcu, kam blakus paberiet kartupeļus – ēdiens augstā temperatūrā izcepsies tikpat labi, un galvenais – visi būs pabaroti!

Pilsētā dzīvojošajiem iesakām elektriskos grilus. Tie lielākoties ir nelieli grili, kuri lieliski iederēsies uz balkona, terases vai mājas virtuvē, ja vien tajā ir labs tvaika nosūcējs! Šīs cepšanas iekārtas uzkarst jau piecās minūtēs, un grilējot nav jālieto nekādas papildu taukvielas: ēdiens būs ne vien veselīgāks, bet arī ātri un operatīvi pasniegts!

Gāzes grili, tāpat kā elektriskie, uzkarst dažās minūtēs. Tie arī uztur pastāvīgu cepšanas temperatūru: ēdiens cepsies vienmērīgi, nezaudējot sulīgumu. Daudzi gāzes grili ir piemēroti tūrismam: viss, par ko jāparūpējas, ir gāzes balons un kvalitatīvas izejvielas – jūsu izbraukums dabā būs veiksmīgs! Ja vēlaties ēdienam piešķirt specifisko dūmu smaržu, lietojiet kūpināmos augus, koka klucīšus vai cilindru, kas jāpiepilda ar koka skaidām un citām aromātu piešķirošām piedevām. Ja vēlaties karsti vai auksti kūpinātu zivi vai gaļu, karstai kūpināšanai varat izmantot jau minēto cilindru, aukstai – dūmu ģeneratoru. Galvenais, lai, kūpinot zivi vai gaļu, gāzes grilam būtu uzlikts vāks.

Ja vēlaties ne tikai cept vai kūpināt, bet arī precīzi izvēlēties temperatūru, apcept kraukšķīgu garoziņu vai grilu lietot kā cepeškrāsni, risinājums ir kamado grili. Šie grili ir izslavēti ar savu funkcionalitāti, hermētiskumu un meistarīgi izceptiem ēdieniem! Ja āra virtuve ir nepiepildīts sapnis, iesakām iemontējamās cepšanas iekārtas. Bet, ja vēlaties izdaiļot dārzu vai plašu pagalmu, lielisks risinājums ir vaļējās cepšanas iekārtas un ugunskura vietas. Tās radīs omulīgu gaisotni: varēsiet izbaudīt ugunskura siltumu, uguns sprakstēšanu, svaigu gaisu un gardus ēdienus!

Uzņēmējdarbībai piemērotākie ir grili–piekabes. Tie ir lieli grili, kuros var gan cept, gan kūpināt ēdienu lielā daudzumā. Lielākoties piekabes tiek izmantotas dažādo pasākumos, mūzikas festivālos, pilsētu svētkos, privātos uzņēmējdarbības pasākumos – tur, kur pulcējas daudz cilvēku.

1 Rezultāts

1 Rezultāts

Kulinarinis švirkštas NAPOLEON mėsai marinuoti su dviejų dydžių adatomis – IŠ GRILIAI.LT.
NAPOLEON nerūdijančio plieno kulinarinis švirkštas mėsai marinuoti - kepsninės, griliai, rūkyklos - GRILIAI.LT

32.00 €

Vienības cena
Via