Filtri
Gamintojai
Grilių tipai
Papildoma grilių komplektacija
Viens no šī gada gaidītākajiem pasaules grila giganta jaunumiem ir ārkārtīgi ērtais, saliekamais, kompaktais gāzes grils WEBER TRAVELER. Salocīts tas neaizņem vairāk vietas kā plāns čemodāns. Jūs varat arī ievietot šaurā zonā uz balkona, pagalmā vai pat automašīnas bagāžniekā.
Ar PIT BOSS Sportsman 3 gāzes grilu ēdienu varēsit pagatavot neatkarīgi no tā, kur atrodaties! Grils ar trim nerūsējošā tērauda gāzes degļiem un iespaidīgu 3066 cm2 čuguna cepšanas virsmu ar porcelāna pārklājumu ļaus garšīgi pagatavot maltīti savai ģimenei un draugiem savā pagalmā vai ceļojot.
Lai gan jūs varat grilēt NAPOLEON PHANTOM Travelq PRO 285X uz balkona vai terases, visas tā priekšrocības visspilgtāk izpaužas ceļojumos un īsos ceļojumos. Grila konstrukcija un detaļas ir rūpīgi pārdomātas, lai jūsu laiks dabā, viensētā, makšķerēšanā vai medībās būtu ērts un ļoti garšīgs.
Tas ir ideāls ceļojumu grils, kas ļauj grilēt, kūpināt, gatavot, sautēt, cept uz pannas. Tam jums būs arī visi nepieciešamie trauki.Nerūsējošā tērauda grils ar diametru 33 cm (modelis - COBB Premier AIR) ir ārkārtīgi viegls, bet spēcīgs: unikālā konstrukcija un izvēlētais dizains nodrošina ilgu kalpošanas laiku. Turklāt šim grilam ir vāks ar regulējamiem gaisa atlokiem, kas ļauj ļoti ērti un vienkārši kontrolēt siltumu.Grils ar visiem piederumiem sver tikai 8,2 kg. Jūs joprojām varat to samazināt līdz 4 kg, paņemot tikai piknikam nepieciešamo šķīvi vai pannu.Viena no šī kompaktā ceļojumu grila lielākajām priekšrocībām ir tā unikālā, starptautiski godalgotā konstrukcija. Apakšdaļa un sāni ir vēsi pat cepot visaugstākajā temperatūrā. Gatavot var jebkur: pelni nebirst, un vēsais grila dibens nekausē ne sniegu, ne galdautu.Grilu uzreiz var paņemt līdzi uz mājām piknikā. Pēc gatavošanas pabeigšanas vai negaidītu plānu maiņas gadījumā atli...
Tūrisma grili
Tūrisma grili – rūdītu ceļotāju, dabas mīlētāju, makšķernieku un mednieku labākie draugi. Tūrisma grili noder jebkad un jebkurā gadalaikā. Makšķernieki grilē ziemas spelgonī, mednieki – lietū , ceļotāji – apstājušies ceļmalā vai jūras krastā. Ja dzīvojat pilsētā un bez grilēta ēdiena nespējat paspert ne soli, cepiet kaut vai uz balkona! Bet, ja ir labs tvaika nosūcējs – jums paveras visas iespējas cept par mājas virtuvē. To ir pārbaudījis ne viens vien grilēšanas kultūras entuziasts.
Tūrisma grili ir viens no ekonomiskākajiem risinājumiem, kam nav vajadzīgs daudz kurināmā. Šīs cepšanas iekārtas var būt gan ogļu, gan elektriskās vai gāzes – kurināmā veids ir jūsu izvēle, un, lai arī kādu lēmumu jūs pieņemtu, nožēlot nevajadzēs. Elektriskie un ar gāzi kurināmie tūrisma grili uzkarst 5–10 minūtēs, ogļu grili – pusstundas laikā, taču visu grilu darbības rezultāts būs aromātisks un gards ēdiens. Tiesa, ogļu grili ēdienam piešķir dabīgu dūmu smaržu, bet, lai to iegūtu ar elektrisko vai gāzes grilu, būs mazliet jāpacenšas. Lietojiet koka klucīšus, kūpināmos augus vai cilindru, kas piepildīts ar aromātiskām koka skaidām vai granulām, un cepamais ēdiens iegūs arī lielisku smaržu.
Visi tūrisma grili ir viegli un pārnēsājami, ērti pārvadājami. Tomēr jāņem vērā, ka kompaktam grilam ir arī maza cepšanas virsma, tāpēc, piemēram, cepot cepeti, ar to paēdīs tikai neliela ģimene. Ja tomēr vēlaties pabarot draugu pulku, cepiet prāvu kaklenīcu vai veselu vistu, bet sānos paberiet folijā ietītus ar garšvielām apkaisītus kartupeļus – pēc dūmiem smaržojošais ēdiens augstajā temperatūrā izcepsies tikpat labi kā ugunskurā un, galvenais, neviens nepaliks izsalcis!