Min, cepšana 4 minūtes.
Rudenī, līdz vietējie tomāti bija beigušies, līdz saldā kukurūza der, līdz tirgus var iegādāties čilli un saldos papriku Lietuvā, ir ļoti labi pagatavot meksikāņu ēdienu. Šajā nedēļas nogalē mēs cepām Casadillas bārbekjū. Kesadilia (quesadilla) ir pildīta tortiljas. Ceptas vārītas Casadilias - ļoti ātra un garšīga uzkoda.
Sastāvdaļas
- 8 kviešu miltu tortiljas
- 200 g mocarella siera
- 4 tomāti
- 2 saldie pipari
- 1 čilli pipari
- 1 pārvērtās par saldo kukurūzu
- 1 sarkanais sīpols
- svaigi pētersīļi un baziliks
- sāls un pipari pēc garšas
- Salsas mērce
Sagatavošana
Es gandrīz visu vasaru cepu šādus cesadillas ar dažādiem dārzeņiem Koba bārbekjū, un viņiem ļoti patika mani bērni. Man ar šādu ēdienu tā ir arī ļoti vienkārša, bet es vienkārši sagriezu pilnu dārzeņu un siera paleti, un katrs no tiem tos gatavo un cep pēc garšas un garšas. Mēs novietojam Cobb bārbekjū tieši uz galda, apsēdāmies no visām pusēm un cepam katru dažādo cesadillas un tad mums ir maltīte un strīdamies, kuru kesadilia ir visgaršīgākā.
Man patīk tik saulains, krāsains un sauss rudens. Pēc tam jūs varat paņemt galdu zem kritiena koka un ēst ar krāsainām lapām.
Es sagatavoju bārbekjū cepšanai uz tiešas uguns.
Es mazgāju dārzeņus un sagriezu. Es ievietoju sieru. Es vārīju kukurūzas vālīti un no tā sagriezu graudus.
Es tortiljas plāni pārklāju vienā pusē ar salsas mērci, virsū es ievietoju dažas šķēles sagriezta siera, sasmalcināta tomāta, salda un čilli, plāni sagrieztu sīpolu, pārkaisīti ar kukurūzas graudiem un garšaugiem.
Dažas minūtes katrā pusē es cepu kesadillas. Jāuzmanās, lai viņus izspiestu, lai neļautu pildījuma izkrist. Ceptas kazadilijas ir kraukšķīgas, siers ir izkusis un dārzeņi iekšpusē ir karsti. Ceptu pildītās tortiljas tiek sagrieztas uz pusēm.
Šādas cesadillas var cept uz jebkuras bārbekjū un pildīt visu, kas jums patīk.
Garšīga meksikāņu ballīte!
P.S. Es joprojām iesaku jums cept saldās kukurūzas vālītes bārbekjū un ātri pagatavot salsas mērci uz šīm meksikāņu kesadillas. Jums būs lieliska rudens meksikāņu ballīte.
Recepte avots: sezonas virtuve