Porciju skaits: 6-8. Sagatavošanās laiks: vārīšana 5-6 stundas, cepšana 20-30 minūtes.
Kas var būt garšīgāks par garšīgu kraukšķīgu, sulīgu, dūmu rāmja vistu? Tātad recepte jums - "vistas gabali ir grilēti".
Sastāvdaļas
- Mazas vistas
- ķiploku vadītājs
- 2 ēdamkarotes J. Garšvielu vistas gaļa
- Sāls, pipari
- svaigs timiāns
- 250 gr. majonēze
- 50 gr. Čilli mērce
Sagatavošana
Sagrieziet vistu mazos gabaliņos, pievienojiet garšvielas, sāli, piparus, berzē ar sasmalcinātu ķiploku, timiānu. Bļodā sajauciet majonēzi, čilli mērci un pievienojiet vistu. Saglabājiet līdz 5-6 stundām.
Apmēram 8-10 minūtes cepiet grilu virs tiešas uguns. katrā pusē.
Garšīgi!
Avots: garšīga dzīve