Cepšanas laiks: 7 minūtes.
Cepšanas metode: tieša
Jums būs nepieciešams:
- 8 aprikozes (nav satriekti)
- 1 sauja rozmarīna
- 50 g cukura
Vienkāršs, bet brīnišķīgs deserts.
Virtuvē:
Nomazgājiet aprikozes un sagrieziet uz pusēm.
Izvēlieties četrus labākos rozmarīna zarus un izmantojiet tos kā iesmus katrā zarnī, novietojot četras aprikožu pusītes.
Saglabājiet vienu papildu rozmarīna zariņu.
Grils:
Sagatavojiet bārbekjū tiešai cepšanai - aptuveni 200 ºC. Ievietojiet papildu rozmarīna zariņu divas minūtes bārbekjū. Pēc tam nomizojiet lapas un sajauciet tās ar cukuru.
Ielieciet iesmus uz grila. Cepiet 5 minūtes ar aizvērtu vāku, uzsitiet tikai vienu reizi.
Pirms pasniegšanas ielejiet cukuru uz iesmiem.
Avots: https://www.weber.com/GB/en/recipes/desserts/rosemary-apricot-skewers/weber-85551.html#