Portu skaits: 4. Sagatavošanas laiks: vārīšana 10 minūtes, cepšana 10 minūtes.
Bārbekjū dārzeņi ir smaržīgi, veselīgi un viegli pagatavojami. Tas ir lielisks rotājums visām ēdienreizēm. Šī recepte ir tik vienkārša, rezultāts ir tik brīnišķīgs, ka vēlaties sagatavot šo "dārzeņu melanho bārbekjū" katrā gaļas vai zivju ēdienā. Melange (Mélange -Pranc.) -tas nozīmē maisījumu, margum. Šis termins tiek izmantots ne tikai kulinārijā, bet arī citās jomās, piem. Tekstilizstrādājums satur melanhiskus pavedienus, kuru krāsa mainās garumā. Visas melanhi sastāvdaļas tiek ēst, lai neļautu, tāpēc ēdienu audzē tikai ļoti īsi, lai dārzeņi noķertu dūmu dūmus, uzkarsētu uz virsmas, bet kraukšķīgie paliek iekšā.
Sastāvdaļas
- 1 pc cukini
- Pēc 1 datoru piparu dažādu krāsu
- 4 sēņu gabali
- 1 melleņu sīpolu gabals
- 4 gab. Tomātu barošana
- 4 ēd.k. olīveļļas vai šķidra sviesta karotes "Knorr"
- 1 ēd.k. tējkarote piecu veidu piparu
- 1 ēd.k. tējkaroti kūpināta piparu pulvera
- 1 ēd.k. tējkaroti Himalaju sāls
- 1 ēd.k. Santa Maria garšvielu maisījums Persilade
- 4 bambusa iesmu gabali
Sagatavošana
Mēs aizveram bambusa iesmu ūdenī vai vēlamo vīnu.
Mazgāti dārzeņi, cukini sagriezti šķēlēs un sagriež papriku 2-3 cm izmēra kvadrātā. Sēnes, ja lielais sagriezts uz pusēm, sagrieziet tīros zilos sīpolus mazās šķēlēs. Mēs ievietojam visus grieztos dārzeņus traukā, apkaisa, apkaisa ar olīveļļu vai šķidru sviestu, apkaisa ar pieciem pipariem, Himalaju sāli, kūpinātu piparu pulveri un persikadiešu garšvielu maisījumu, visu samaisiet un atstājiet dažas minūtes, lai mīkstinātu sēnes Apvidū
Kad dārzeņi ir krāsoti, mēs tos ripinām uz samērcētiem bambusa iesmiem un cepam grilā, pēc iespējas mazāk, apmēram 10 minūtes temperatūra bija 200–230 grādi. Lai iegūtu dūmu aromātu, varat izmantot arī smēķēšanas mikroshēmas.
Garšīgi!